Προς το περιεχόμενο

Αγορά snare drum


dionisissab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είμαι σχετικά νέος φίλος του Noiz.gr και έχω καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι που μπορούν να μου απαντήσουν στο παρακάτω ερώτημά μου. Θέλω να αγοράσω ένα snare για τη ντραμς. Έχω μία Yamaha Drums YD-Series. Θα ήθελα ένα σε φυσιολογικές τιμές. Στο παλιό έχουν χαλαρώσει πόλύ οι χορδές από κάτω και δεν σφίγγουν με τίποτα. Πείτε μου κάτι καλό. Σας ευχαριστώ.

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις έναν ήχο στο μυαλό σου? Εφόσον έχεις το χρόνο πήγαινε στον τρίμη,drumstore ή ένα μαγαζί με όργανα που να έχει μερικά snare και δοκίμασε μέχρι να βρείς αυτό που θές. Ότι και να σου πούμε δεν έχει σημασία εαν δεν μας κατατοπίσεις καλύτερα. Τί παίζεις? Αξίζει να δώσεις χρήματα για καινούριο ταμπούρο ή να δεις εαν το υπάρχον φτιάχνεται(νέα σύρματα,μεμβράνες κτλ)? Ότι και να αποφασίσεις δοκίμασε πριν αγοράσεις κάτι ακόμα και αν όλοι στο συστήνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ προτείνω πρώτα αλλαγή χορδιέρας δερμάτων κ.λ.π. αν το ταμπούρο είναι καλό. Η drums που έχεις είναι από μαόνι. Αν και το ταμπούρο σου είναι το ίδιο, κάνε τις αλλαγές και κράτα το. Αν είναι έτσι αλλά το βαρέθηκες πήγαινε σε μεταλλικό.

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου