Προς το περιεχόμενο

carl martin plexitone


akis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το plexitone, είναι απλά εκπληκτικό.

Το μόνο πετάλι που κατάφερα να κρατήσω από όσα πέρασαν από τα χέρια μου.

Είναι ένα clean booster και ένα ευέλικτο tube screamer μαζί. Το tone control είναι απλά μαγικό (καμία σχέση με το αστείο tone των ts).

Το κομμάτι του overdrive έχει 2 κανάλια, πράγμα που σημαίνει μπορείς να έχεις 2 ήχους (crunch και lead πχ) ενώ επιπλέον μπορείς να προσθέσεις το clean boost.

Είναι απίστευτο, δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Κάνει οποιονδήποτε λαμπάτο ενισχυτή να τραγουδάει.

 

Το συστήνω με τα 1000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες αργότερα...

Εχω και εγω το plexitone.. εναι πολυ καλο πεταλι! Μπορει να βγαλει ηχο που να θυμιζει απο beck, srv, satriani μεχρι scofield και scott henderson... Αυτο που μου αρεσει περισοτερο ειναι οτι το tone control του σε οποια θεση και να το εχεις ακουγεται πολυ καλα, οχι οπως το ds-1 που για να μου αρεσει ο ηχος πρεπει να το εχω τερμα κλειστο! αν το εχω μετα την μεση μου ακουγεται σαν τζιτζικι! :) παντως το plexitone ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι στιγμης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 χρόνια αργότερα...

Επαιξα προσφατα με το plexitone kαι με εντυπωσιασε το crunch καναλι στα ρυθμικα.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο drive που να ναι κοντα ηχητικα με αυτο και μικροτερο σε μεγεθος.Τσεκαρα οτι η μονη εκδοση του plexitone ,αφορα το high gain καναλι του οποτε δε μου κανει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Εγω εχω το διπλο και αν βαλω πανω απο τη μεση το crunch και κατω απο τη μεση το high gain εχω κατα 95% ιδιο ηχο.Το high gain απλα ξεκιναει απο αλλο επιπεδο drive και οσο παει κομπρεσαρει δεν δινει αλλο γκαζι.Αρα νομιζω και η μονη εκδοση σε καλυπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου