Προς το περιεχόμενο

2.1 monitoring


Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν αυτο το σύστημα αν συναντούν δυσκολιες,σε σχέση με το κλασικό στερεοφωνικό σύστημα,στο monitoring.είναι πιο δύσκολη η εκτίμηση?σκέφτομαι για (2) genelec 8020 + (1) 7050.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολο αυτό το θέμα του 2.1 είναι θα έλεγα πολύ ενδιαφέρον και μπορεί να προσφέρει με τις κατάλληλες προυποθέσεις όμως.Ο βασικός λόγος που θα χρησιμοποιούσα τέτοιο setup θα ήταν αν έκανα μίξεις κομματιών για club χώρους που υπάρχουν subwoofers στο setup (club mix) και γενικότερα αν αρκετοί ήχοι που ενορχήστρωνα το κομμάτι βρίσκονταν στο χαμηλό φάσμα συχνοτήτων,αρα θα έπρεπε να έχω monitors που να κατεβαίνουν σε sub συχνότητες για να μιξάρω σωστά και να προσέξω προβλήματα φάσης (ακυρώσεις - προσθέσεις) που θα "λάσπωναν" τον ήχο μου.Σίγουρα είναι χρήσιμο γιατι αρκετές αρμονικές απο τις fundamental χαμηλές προβληματικές συχνότητες  που δεν ακούμε θα "βρωμίσουν" και το υπόλοιπο mix!

Αλλά απο την άλλη αν σκεφτώ λίγο το κεφάλαιο ακουστικής κλειστών χώρων,σε τι χώρο θα τοποθετήσω το sub,αν έχει στοιχειώδη ακουστική,πόσα στάσιμα κύματα θα γεννηθούν που θα χαλάσουν κ το υπολοιπο άκουσμα,δεν ξέρω αν τελικά θα κάνω περισσότερο καλό παρά κακό..!

Ισως να το άνοιγα μετά απο μια βασική μίξη σε 2.0 για check..

Δεν ξέρω,συμπληρώστε και εσείς αλλά,αξίζει τελικά σε μη διαμορφωμένο ακουστικά χώρο ..?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

πάρε μια ιδέα και από το παρακάτω θέμα

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=11611.10

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου