Προς το περιεχόμενο

Προσωρινη Ανταλλαγη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι σκεφτηκα αυτο τον τροπο για να επεκτεινουμε ολοι τα μηχανηματα που εχουμε στην διαθεση μας εστω για περιορισμενο χρονικο διαστημα χωρις χρηματα. Ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να αναρτησει καποια μηχανηματα του προς προσωρινη ανταλλαγη (δηλαδη να ειναι διατεθειμενος να τα παραχωρησει σε καποιον αλλο για προσυμφωνημενο χρονικο διαστημα, και αφου ο αλλος κανει το ιδιο βεβαια). Εαν βρεθουν δυο και συμφωνησουν ο ενας να δωσει το Α μηχανημα και ο αλλος το Β προχωρουν στην αμοιβαια ανταλλαγη. Προυποθεση ειναι να βρισκονται και οι δυο σε κοντινες αποστασεις, ωστε να ειναι ανεξοδη απο μεταφορικα η ανταλλαγη και η επιστροφη στους κανονικους ιδιοκτητες των μηχανηματων μετα την ληξη της συμφωνιας. Εαν λαβει εκταση το φαινομενο ισως οι Administrators του site να χρειαστει να βαλλουν καινουρια κατηγορια στις Αγγελιες, αυτη των Προσωρινων Ανταλλαγων. Η Προσωρινη Ανταλλαγη δεν δεσμευει καποιον να αγορασει ή να πουλησει καποιο μηχανημα αλλα μονον να το διατηρησει στην ιδια κατασταση που το πηρε. Καποιος π.χ. χρειαζεται ενα Effect για να ολοκληρωσει μια δουλεια, Ας βρει αυτους που το εχουν και ας τους προσφερει κατι που χρειαζονται αυτοι για ενα μηνα ανταλλαγη ωστε να τελειωσει τη δουλεια του και μετα ο καθενας ξαναπαιρνει τα μηχανηματα του πισω. Ισως αν δεν υπαρχει κατι χρησιμο,- για τον Β,- που να οδηγησει στην ανταλλαγη, να συμφωνηθει κατι αλλο. Ομως η βαθυτερη σημασια της πραξης αυτης ειναι οτι δυνητικα βρισκομαστε ολοι αντι να εχουμε 10 μηχανηματα(τα δικα μας),να  εχουμε 1000 και μαλιστα χωρις κοστος, αρκει βεβαια να σεβαστουμε το δανεισμενο-ανταλλαγμενο μηχανημα του αλλου σαν δικο μας.

Με αυτη τη λογικη δεν χρειαζεται να αγορασουμε καποιο αναγκαιο μηχανημα για το Home-studio μας, ιδιως αν αυτο ειναι παλαιο αλλα απλως να διαθεσουμε καποιο αλλο δικο μας για τον ιδιο χρονο στον αλλο που διαθετει αυτο που χρειαζομαστε εμεις. Βεβαια η προσωρινη ανταλλαγη δεν μπορει να ισχυει παρα μονο για προσυμφωνημενο ειδος και διαρκεια χρησης. Ετσι καποιος δεν μπορει να ανταλλαξει μηχανημα με υποσχεση οικιακης χρησης σε ακαπνο περιβαλλον και να βρεθει το μηχανημα να παιζει σε νυχτερινο καταστημα.

Η απο ολους τηρηση των αρχων που θα θεσπισθουν απο ολους και ιδιως απο τους Administrators του Site θα βοηθησει στην δημιουργια ενος φαινομενου οπου ολοι θα εχουμε να ωφεληθουμε. Περιμενω τις ιδεες και τις γνωμες σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σενάρια καταστροφολογίας:

 

1) Ο glue μου δανείζει τον ενισχυτή του. Το ανηψάκι μου τουμπάρει πάνω του ένα ποτήρι πορτοκαλάδα. Τί γίνεται τότε;

2) Ο glue μου δανείζει την κιθάρα του. Φεύγω ταξίδι, μου ανοίγουν το σπίτι. Τί γίνεται τότε;

3) Δίνω στον glue την καμπίνα μου. Το ίδιο βράδυ γίνονται μπίλιες με την καλή του και αυτή πετά το βάζο με τα τριαντάφυλλα στα Celestion. Τί γίνεται τότε;

4) Συναντιέμαι με τον Satanic_Devastator_89 σε μια πλατεία. Μου δίνει μια Jackson που υποτίθεται ότι είναι δικιά του, του δίνω μια ESP που είναι δικιά μου. Δύο λεπτά μετά το κινητό του τίθεται οριστικά εκτός λειτουργίας. ;)

 

Εν κατακλείδει:

Αυτό που προτείνεις φίλε delivchr είναι κάτι που γίνεται διαρκώς ανάμεσα σε φίλους ή, εν προκειμένω στο Νoiz, ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν γίνει φίλοι μέσα απ'το Noiz και μοιράζονται μια αίσθηση εμπιστοσύνης που ρεαλιστικά δεν προλαβαίνει να αναπτυχθεί στο πόδι.

Χώρια που δεν μπορείς να ζητάς από τη διαχειριστική ομάδα του site να σκεπάσει με την προστατευτική της ομπρέλα μια διαδικασία που αφορά μόνο τους συναλλασόμενους και ως εκ τούτου είναι πρακτικά ανεξέλεγκτη.

 

 

Φιλικά,

ο Καχύποπτος. ;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Φυσικά έχει σε όλα δίκιο ο Ταυρομάχος. Θα παρατηρήσω πάντως πως οι... οριστικές ανταλλαγές έχουν επανέλθει στη μόδα, όπως είναι φανερό από τις Αγγελίες.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά έχει σε όλα δίκιο ο Ταυρομάχος.

 

Δεν έχει, σκότωσε το "κατακλείδι".

 

;D ;D ;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4) Συναντιέμαι με τον Satanic_Devastator_89 σε μια πλατεία.

Χαχα, κλαίω  ;D

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σενάρια καταστροφολογίας:

Φιλικά,

ο Καχύποπτος. ;D ;D

Μου τη χάλασες, πάνω που έψηνα κάποιον να του δώσω μια Harley Benton και να πάρω μια custom shop. >:(

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια custom shop Harley Benton?

Ένα είναι το Custom shop εδώ στην Ελλάδα. ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για τη διαφήμιση δέχομαι πληρωμή και σε είδος. :D

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου