Προς το περιεχόμενο

Burning sticks + Sonic Ark = Light my Fire


wyndorf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους!!!!!!

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας , μια στιγμη στον χρονο για εμενα και το γκρουπ μας...τον προηγουμενο μηνα πηγαμε στην Θεσσαλονικη για το ραδιο αρβυλα και για ενα live, με διαφορα μιας μερας το ενα απο το αλλο. Στο ραδιο αρβυλα θα παρουσιαζαμε το καινουργιο μας single(εχω ποσταρει το link σε αλλο topic) και βρηκα λοιπον την ευκαιρια να δω επιτελους τον φιλο μου Νικοδημο απο το sonic ark. Μιλωντας στο τηλεφωνο πριν ανεβουμε αποφασισα οτι θα ηταν τελεια αν γραφαμε το single και το b-side του στο Νικοδημο και οχι στο studio μου, δινοντας μου την ευκαιρια να δουλεψω επιτελους με τον Νικοδημο, αλλα να κανουμε και κατι να γουσταρουμε στο κενο απο το αρβυλα στο live.

Ετσι και εγινε λοιπον και την ωραια που ηταν, γραψαμε τα δυο κομματια live, περασαμε απιστευτα και διαπυστωσα με τα ιδια μου τα αυτια ποσο καλος ειναι ο Νικοδημος σε αυτο που κανει!!!!!

Αρκετα ομως με το μπλα μπλα....σας παραθετω το b-side το οποιο ειναι το light my fire, ενα cover απο doors που παιζουμε στα live και το γουσταρουμε πολυ!!!!!!

light_my_fire_master.mp3

Rehearse more....edit less!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Πολύ ωραίες κοφτές ρυθμικές κιθάρες στο κουπλέ! (tele?)  8)

Πολύ ωραίες φωνές.

 

Το ταμπούρο είναι φυσικό?

 

 

 

το ταμπούρο είναι φυσικό, το mix είναι analog εντελώς otb, ενώ τα μοναδικά overdubs είναι κάποιες δεύτερες φωνές και το σόλο της κιθάρας..όλα τα υπόλοιπα είναι ένα take και κάποιες φορές κομμάτια από άλλα takes (όπως η double tracked κιθάρα του κουπλέ, τα doubled tracked vocals κλπ) όλα πάντα με την μπάντα να παίζει ζωντανά, ακόμη και το space echo στην φωνή γράφτηκε κατάτην διάρκεια του performance....πρεπει να παραδεχθώ ότι οι Burning Sticks είναι μια πολύ δεμένη και δουλεμένη μπάντα :)

 

...και όντως περάσαμε πολύ ωραία :)

 

58199_10200483043817612_655483330_n.jpg

 

...το "ζουμί" όμως είναι το πραγματικό single που υποθέτω πως θα δούμε και θα ακούσουμε σύντομα  ;)

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου