Προς το περιεχόμενο

Spring Reverb pedal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη καλως ή κακως οι marshall εχουν ελλειψη "reverb" ,σκεφτομαι να κοτσαρω μπροστα ενα πεταλακι !!!! Ειδα / ακουσα ενα Mooer shim Reverb και σκεφτομαι να τ τσιμπησω ...

εχετε ισως καποια αλλη προταση για Spring,και οχι μονο,reverb ?  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το καλύτερο reverb pedal για λιγότερο από 200 ευρώ, είναι με διαφορά το Hardwire RV-7. Ναι, έχει εξαιρετικό spring emulation, ανάμεσα στα άλλα (εξαιρετικά καλά) modes. H διαφορά τιμής ανάμεσα σε αυτό που αναφέρεις είναι πολύ μικρή για το αγνοήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω αλλάξει αρκετά reverb πετάλια. Μεταξύ αυτών και αυτό που προτείνει ο Έκτορας, το οποίο είναι όντως πολύ καλό πετάλι.

 

Αυτό τον καιρό είμαι πολύ ευχαριστημένος με το TC Hall of Fame, ρίξε του μιά ματιά σε ένα Νάκα.

 

Αν για σένα το χρηματικό θέμα και ο όγκος δεν είναι πρόβλημα, και θέλεις πετάλι+ελατήρια, αυτό είναι πραγματικό spring reverb: http://vanamps.com/products/sole-mate/

 

Το είχα για χρόνια και ήταν εξαιρετικό και στα live και στο studio.

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο Έκτορας ότι το καλύτερο spring emulation που έχω ακούσει είναι από το Hardwire Supernatural (δεν έχω ακούσει το RV-7 για να το συγκρίνω αλλά πολύ πιθανό να είναι εφάμιλλο) αλλά ανεβαίνεις κι άλλο στην τιμή.

 

Το πετάλι το είχα και το έδωσα με βαριά καρδιά σε φίλο εδώ στο noiz.

Αν τα χρήματα που θες να δώσεις είναι στο επίπεδο του Mooer και δεν θες να ανέβεις έστω στο Hardwire RV-7, τότε θα σου πρότεινα κάτι άλλο:

 

Το Hall of Fame που σου προτάθηκε νωρίτερα είναι πάρα πολύ καλό. Έχει πολλά presets μέσω του Toneprint και τη δυνατότητα να φτιάξεις όπως θες τον ήχο μέσω του Editor. Ανάμεσα στα presets της εταιρείας και στα toneprints που έχουν δημιουργηθεί από γνωστούς καλλιτέχνες θα βρεις πολύ καλές προσομειώσεις spring. Αν λοιπόν δεν είσαι ιδιαίτερα "κουμπάκιας" και θέλεις απλά ένα reverb μόνιμα on για να γλυκάνεις τον ενισχυτή σου, πας με κλειστά μάτια στο Hall of Fame Mini που ο Thomann έριξε την τιμή του από τα 98€ που είχε από τη μέρα κυκλοφορίας του στα 77€! Με το Mooer να κάνει 70, μην το σκέφτεσαι καν  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου