dimsonic 4.185 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου αφορά κιθαρίστες, μπασίστες, γενικά παίκτες εγχόρδων Πχ έχω καιρό να παίξω. Ας πούμε 3-4 μέρες. Πιάνω και αρχίζω ορεξάτος. Όλα πάνε καλά για κανένα τέταρτο μισάωρο και ξαφνικά νιώθω στην άκρη από ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού, εκεί ακριβώς που πατάς τη χορδή, ένα πόνο σαν να σε τρυπάει καρφίτσα, σαν να έχει καρφωθεί στο δάχτυλο αγκίδα ή ρίνισμα σιδήρου ή κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα και από τη στιγμή που το νιώσεις μένει εκεί, συνεχίζεις να το αισθάνεσαι όταν τρίβεις το δάχτυλο με ένα άλλο ή με το νύχι και συνήθως μπορεί να κρατήσει και δυο και τρεις μέρες και να σου αχρηστεύσει σχεδόν ένα δάχτυλο για το διάστημα αυτό. Μετά φεύγει όπως ήρθε. Μου έχει συμβεί, πιό σπάνια και στον αντίχειρα του δεξιού χεριού. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johnps 275 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου σε μενα ...στο παραμεσο απο το αριστερο. την ιδια σκεψη εκανα κι εγω . αγκαθι ? τιποτα ..εφυγε οπως ηρθε Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gkourmoul1 3.084 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Δεν μου εχει τυχει. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
gmoukou 1.029 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Μου'χει τύχει. Αρκετές φορές. Ακριβώς όπως το περιγράφεις, ελαφρύ τσίμπημα καρφίτσας στην άκρη του δαχτύλου του αριστερού χεριού. Βέβαια, δε κράτησε ποτέ παραπάνω από 1-2 λεπτά και έτσι απλά το θεώρησα νευροπονο. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Superfunk 3.876 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Θα συμφωνήσω https://music.stackexchange.com/questions/3567/causes-of-sharp-pain-in-a-fretting-finger-after-playing-guitar-or-bass Μου συνέβαινε όταν έπαιζα με βαριές χορδές και υψηλό action. Οπότε... 010~038 και κΣερωπσωμι .... :) Επίσης ελαφρό πάτημα των χορδών,μηδενικό/ελάχιστο relief καλά κομμένο nut και χαμηλό η μεσαίο action. Δεν υπάρχει λόγος να παλεύουμε με την κιθάρα μας....επειδή το έκανε ο SRV Επεξεργασμένο 7 Μαρτίου από Superfunk 1 Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Administrator yameth 2.565 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Το σώμα και οι αντιδράσεις του διαφέρουν σε διαφορετικές ηλικίες. Η φυσική κατάσταση επίσης. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Εν τω μεταξύ η δαχτυλοθεσία είναι σημαντική. Δεν αναφέρεις σε ποιο δάχτυλο συνήθως συμβαίνει, ενω θυμάμαι να είχα αναφέρει κάτι σε κάποιο βίντεο που ανέβασες. Ακούγεται σαν νευρόπονος πάντως (και μιλάω σαν ειδικός). Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.185 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, yameth είπε Δεν αναφέρεις σε ποιο δάχτυλο συνήθως συμβαίνει Σε όλα του αριστερού, εκτός από αντίχειρα, ενδεχομένως και εκτός απο μέσο Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Administrator yameth 2.565 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Στα αδύνατα δάχτυλα λοιπόν. Ισως θα πρέπει να κάνεις περισσότερο ζέσταμα. Παλαιότερα πάθαινα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα μετα απο ακινησία αλλά ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα με το αγάλι-αγάλι στο ξεκίνημα. Αν δεν παίζεις καθημερινά καμια ωρίτσα, επιβάλλεται το αργό ζέσταμα. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dimsonic 4.185 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου δεν θα το έλεγα. Ο δείκτης και ο παράμεσος για μένα είναι τα πιό δυνατά. αλλά όπως είπα θα καταλάβαινα κάθε είδους πόνο, όπως πρήξιμο, ερεθισμό κλπ, αλλά αυτό είναι σαν να σου μπήκε κάτι μέσα. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Administrator yameth 2.565 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Δεν πας σε κανα γιατρό, γέροντα; To νεύρο πάντως πονάει έντονα σαν καρφίτσα. Αν πρηζόταν δεν θα ήταν φλεγμονή; Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση