Προς το περιεχόμενο

Custom Pickguard


Jester

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σι το θέμα ειναι οτι θέλω να βρώ ενα μαγαζί με ποικιλία γιατι απο την μια εχω τα εργαλεία για να το φτιαξω και ειναι και προτιμότερο γιατι δεν θα σκάσω μια 30 e και γιατί θα μάθω κιόλας ;).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πλέξι έχει όμως ένα μειονέκτημα: Σπάει εύκολα! Προσοχή λοιπόν στο άνοιγμα των τρυπών, και προσοχή στο βίδωμα. Λίγο παραπάνω άμα σφίξεις, το πας για πέταμα. Επιπλέον, αν δεν έχεις τα σωστά εργαλεία, στα κοψίματα θολώνει.

 

Από δική μου εμπειρία το λέω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πλέξιγκλας πράγματι είναι πολύ σπαστικό να το δουλέψεις και σπάει / θολώνει κλπ με το παραμικρό! Αλλά... είναι πάμφηνο! οπότε μπορείς να δοκιμάσεις σε αρκετά κομμάτια μέχρί να εξοικοιωθείς με την κατεργασία του. Βέβαια, αν θές να κάνεις laminated (σαντουίτς) με διαφορετικά χρώματα δεν ξερω αν θα βρείς αρκετά λεπτό φύλλο.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πάρεις από την stewart Mcdonald.

Στην Αθήνα ίσως να έχει ο κωσταντέλος (...έχει σίγουρα ασετόπαστα που χρησιμοποιέιται στις φιγούρες των μπουζουκιών. (Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο υλικό αλλά ακριβό αν θυμάμαι καλά)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν Περίμενα ότι θα υπήρχε site που να πουλάει pickguards material. Τεσπα καλο όμως. Όσο για τα εργαλεία αμα το υλικό είναι αδιαφανές π.χ. μάυρο δεν θολώνει  :-\. Ενοείται οτι τηα πάρεις λεπτά φύλλα. Απο την άλλη ενα καλό κοπτικό εργαλείο με βάση είναι οτι πρέπει. Εγω ας πούμε έχω φρέζα (για όσους ξέρουν ^^) . andreoulis μήπως θα γινότανε να μ δώσεις και μία διεύθηνση αν σου είναι εύκολο? Ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου