Προς το περιεχόμενο

Audio Pro Demo Day


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

AUDIO DEMO DAY

από την εταιρεία ATHENS PRO AUDIO

στο χώρο του ATHENS MASTERING

 

Ημερομηνία: 23 Φεβρουαρίου 2008  Ώρες: 12.00- 17.00

 

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία  του πρώτου Demo Day, η Αthens Pro Audio σας προσκαλεί στο επόμενο "Audio Pro Demo Day", που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του στούντιο  Αthens Mastering στο κέντρο της Αθήνας.

 

Τα Demo Dayέχουν σαν στόχο να αναπτυχθούν διαφορετικά θέματα σε σχέση με την μουσική, τις ηχογραφήσεις , το mastering και πως οι  τεχνολογίες της  Apple σε συνδυασμό με εξωτερικές συσκευές και περιφερειακά μπορούν να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση απλών αλλά και σύνθετων εργασιών μουσικής παραγωγής.

 

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα για να δείτε από κοντά και να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του νέου Apple Logic Studio σε συνεργασία  με τις  καταπληκτικές κάρτες ήχου της MetricHalo.

 

Ταυτόχρονα θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε και να δείτε τα περίφημα ηχεία monitor της Focal, μικρόφωνα μεγάλης κάψας Charter Oak αλλά και Ribbon, προενισχυτές της Grace Design , monitor controllers και summing  της  Dangerous Music και πολλές άλλες επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας Athens Pro Audio για Audio Production, Editing και Mastering. 

 

Διεύθυνση:

ATHENS MASTERING, Ζωοδόχου Πηγής 108, 114 73 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30 2103836232

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου