scofield Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 guitars: Gibson les paul custom lite Kramer American Stagemaster Kramer American Sustainer Orville by Gibson les paul custom B.C.Rich Platinum Series (αγορασμενη μεσα δεκαετιας 90-Max Cavalerα μοντα.... ;D ;D) Κιθαρες που ειχα: Gibson les paul studio Aria ηκεκτρακουστικη B.c.Rich Ironbird Ενισχυτη:Marshall DSL 401 (πριν ενα peavey 15 αρακι ,τον ανταλλαξα για ενα κασακι μπυρες....beer rules and beer farts.... ;D ;D ;D) Πεταλια: metal muff hall of fame reverb wah-wah dunlop (boss ME-30 την ειχα κ την εδωσα+ειχα κ το tubescreamer κ το χαρισα...τετοιος μ@#$%$ ειμαι.... :-X :-X :-X ::)) Καλωδια:rock cable by Warwick αυτα τα ολιγα.... θα ηθελα να εχω κ μια gunslinger απο τα παλια,αλλα δεν εκατσε ακομη... :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2012 Kιθάρες Εdwards LP Custom AW (E-LP-92CD) Harley Benton HBL500WH (νέα προσθήκη) Πολυεφέ Digitech GSP1101 (νέα προσθήκη) Line6 Pod X3 Live Eνισχυτής Rockron Velocity 300 (αναμένεται για να συνδιαστεί με το GSP από πάνω) Crate Flexwave 15R http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Έλα ρε mike το πήρες τελικά το gsp . Περιμένω άμεση πρόσκληση . Πολυ άμεση όμως . Άντε καλοπαιχτο http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Έλα ρε mike το πήρες τελικά το gsp . Περιμένω άμεση πρόσκληση . Πολυ άμεση όμως . Άντε καλοπαιχτο Nαι, το τσίμπησα! Τhanks ρε συ :) Θα το πάρω μαζί μου κάποια μέρα και θα σου έρθω :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε να γράψω και εγώ το τι χρησιμοποιώ τελευταία, γιατί είμαι πολύ χαρούμενος με το τωρινό setup μου. Κιθάρες: Gibson Les Paul Custom Silverburst Vigier Bumblefoot Signature 1ο setup: Mesa Boogie 20/20 τελικός Mesa Boogie Rectifier preamp BBE Maximizer 2* 2X12 Marshalll 1922 cabs με Vintage30 2o setup: Rocktron Gainiac 2 preamp Peavey QF431 equalizer TC Electronics GSystem Rocktron Hush Reduction BBE Maximizer 362SW Rocktron Velocity 300 2* 2x12 Engl με Celestion V60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε να γράψω και εγώ το τι χρησιμοποιώ τελευταία, γιατί είμαι πολύ χαρούμενος με το τωρινό setup μου. Κιθάρες: Gibson Les Paul Custom Silverburst Vigier Bumblefoot Signature 1ο setup: Mesa Boogie 20/20 τελικός Mesa Boogie Rectifier preamp BBE Maximizer 2* 2X12 Marshalll 1922 cabs με Vintage30 2o setup: Rocktron Gainiac 2 preamp Peavey QF431 equalizer TC Electronics GSystem Rocktron Hush Reduction BBE Maximizer 362SW Rocktron Velocity 300 2* 2x12 Engl με Celestion V60 Stavro χρόνια πολλά... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2012 Stavro χρόνια πολλά... Να σαι καλά Άρη ευχαριστώ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Green St Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Guitars: Ibanez RG 350 DX (INF pickups)* Epiphone Les Paul Custom Limited Edition (Alnico original Hambuckers) Jackson Kelly KE3 (Seymour Duncan SH4N - JB) Yamaha APX 5A (ακουστική Amplifiers: Peavy 6505 + 112 combo Marshall MG 50Fx Effects Boss ME25 Boss GE 7 Boss RC 3 Loop Station Dunlop Cry Baby Zakk Wylde Wah. *Όποτε το επιτρέψουν τα οικονομικά θα αναβαθμιστούν σε Di Marzio http://green-st.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2012 guitars: alhambra κλασσικη yamaha apx-700 ακουστικη gibson les paul studio(dimarzio pickups) amp: line 6 iv engl screamer pedals: ibanez boss booster boss noice suppressor dunlop cry baby 535Q morpheus droptune(γαμαει απλα!!) eh chorus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 νεα κιθαρα εδω και 15 μερες ! mark and jenny one piece swamp ash light aged warmoth birdseye maple 59 back contour , 6100 ss frets wilde μαγνητες callaham tremolo gotoh vintage locking κλειδια Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση