Προς το περιεχόμενο

εσύ!


aback

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πολύ όμορφα φίλε. Μπράβο σου! Και πολύ καλή παραγωγή. Πεντακάθαρα και καλοδουλεμένα όλα. Σαν σύνθεση δεν με ενόχλησε τίποτα (εντάξει μου ξέφυγε ένα χαμόγελο στην αρχή με τις wish you are here νότες). Μου αρέσει ότι κρατάει το ενδιαφέρον, παρόλο που είναι ένα κορεσμένο στύλ. Ξέρεις πάνω κάτω τι θα ακούσεις σε μια ερωτική μπαλάντα. Οι εναλλαγές οργάνων, φωνητικών εφέ, το ρούλο στ ντραμς προς το τέλος πραγματικά σε κρατάνε και σου λένε "ξαναπάτα το play να τα προσέξεις όλα"

Απο τα καλύτερα clips που έχουν ανέβει στο noiz.

Μήπως να μας έδινες περισσότερες πληροφορίες? Ποιός το έγραψε, πως ηχογραφήθηκε, πώς και απο ποιόν εκτελέστηκε κλπ κλπ.

 

Και πάλι συγχαρητήρια φίλε. Ήδη μπήκε στο κινητό να το ακούω!  ;) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σ΄ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.η παραγωγή του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι στην ουσία συμπαραγωγή. είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα.δηλαδή ενορχηστρωτικά τα credits πάνε σε μένα, αλλά και σε έναν σπουδαίο παραγωγό, ονόματι paul stefanidis. (αυτή τη στιγμή βρίσκεται αυστραλία και ασχολείται αποκλειστικά με το mastering). τώρα αν σου πω ότι το μεγαλύτερο μέρος των recordings έγινε στο home studio του, αν θυμάμαι καλά, δε θα σου λέω ψέμματα.εννοείται πως ήχος και όλα τα παρελκόμενα είναι αποκλειστική ευθύνη του stefanidi. τώρα για λεπτομέρειες περισσότερες φαντάζομαι πως θα σε κουράσω οπότε τα βασικά στα είπα.αν ψάξεις για paul stefanidi κάνε μια αρχή από my space. από εκεί θα πας και στο site του.

ευχαριστώ και πάλι.

 

ξέχασα να σου πω (γι αυτό και η τροποποίηση) πως οι κιθάρες είναι δικές μου, piano από μένα επίσης (αλλά είναι mid clavier), biolins mid από στεφανίδη, drums τόλιος+ programming, μπάσσο δ. φροσίνης και vocals ειρήνη στεφανίδη.

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία μουσική.

Και κυρίως, το σπανιότερο και σημαντικότερο, πολύ ωραίοι στίχοι.

 

Νοιώθω λίγο ψείρας που θα πώ αυτό, γιατί είναι πολύ λεπτομέρεια, αλλά σε ελληνικά τραγούδια συνήθως όργανα επαναλαμβάνουν αυτούσια τη μελωδία της φωνής και με ενοχλεί λίγο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Τί να πω...Θα μπορούσε να κυκλοφορεί...απλά! Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσα να σου πώ να κοιτάξεις ή να διορθώσεις στις κιθάρες, αλλά δεν θα το κάνω γιατί μάλλον αφορούν θέματα προσωπικού γούστου. Είναι πολύ αξιοπρεπές κομματάκι καλοδουλεμένο κ όμορφο! Πραγματικά πολύ όμορφα φωνητικά και στίχοι!!! Μπράβο σου! Πολύ καλύτερο από κάποια πράγματα που κυκλοφορούν του ιδίου είδους κ πουλάνε χιλάδες κομμάτια! Ελπίζω να γράψεις κι άλλα κ να τα κάνες cdακι γιατί πιστεύω ότι αξίζει, το έχεις  :) :)  !

 

 

Remember...relativity...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις, πως το κομμάτι και η παραγωγή του είναι υπεράνω κριτικής σε ότι αφορά τα αντικειμενικά κριτήρια.

Μια επαγγελματικά στημένη δουλειά από έμπειρους και γνώστες.

Μάλλον να τοποθετηθείς σωστά θέλεις, και σωστά πράτεις.

'Οσον αφορά τα φωνητικά (τα background) θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας έλεγες πως γράφτηκαν και αν είναι μόνο φυσικά χωρίς βοήθεια outboard harmonizer.

 

Σίγουρα κυκλοφοράει ήδη ή είναι έτοιμο να... έτσι;

Συγχαρητήρια, πολύ ωραίο!

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καλό.

Αλλά απλώς καλό.

 

Είναι λίγο flat τα φωνητικά. Δεν έχουν dynamics.

Η φωνή είναι σωστή αλλά πολύ μπροστά όταν είναι μόνη της. Τα φωνήεντα που κρατάς ορισμένες φορές ακούγονται περίεργα. Ιδίως στα κρατήματα στην αρχή "λαθραίαιαιαιαιο"

"ξεεεένο..." (ορισμένα να σου πω την αλήθεια μου ακούγονται λίγο σαν τη χροια του Τζιμάκου :) δεν ξέρω πώς θα το πάρεις αυτό - ίσως να φταίει η ξεραϊλα της φωνής)

 

Θα προτιμούσα την ακουστική λίγο πιο hifi... Να είναι πιο αεράτη σε όλο το φάσμα του equalizer. Σίγουρα πιο πολλά πρίμα.

 

Κατα τα άλλα καλό.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Η κριτική μου μπορεί να περιοριστεί μόνο στη σφαίρα του προσωπικού γούστου.  :)

 

Εν προκειμένω, θα μου άρεσε στο τέλος να αρχίσει να "ανεβαίνει" κοινώς να "φορτώνει"... να "τα χώνει" λίγο. Έτσι... για να μην ξεφύγει από την "πεπατημένη" κάθόλου  :)

 

Κοινώς, μετά το 3:30, ευχαρίστως θα "ασελγούσα" πάνω στην ενορχήστρωση.  ;D

 

(Ναι, βγάζοντας φωνές και βάζοντας παραμορφωμένες κιθάρες, τριξίματα και feedback .... αλλά μη δίνεις σημασία.  :) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου