Προς το περιεχόμενο

Εκτακτο Δελτίο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΑΔΩΝ :!:

 

¶φωνη η κοινή γνώμη, παρακολουθεί την εξέλιξη των δραματικών στιγμών που βιώνει από σήμερα το πρωί, το διάσημο μέλος του Noiz, ο Cos_dr. καθώς σήμερα 20/4/2005 το triton του χάλασε, και συγκεκριμένα το joystick controller.

 

Η είδηση αυτή, που μεταδίδεται συνεχώς από όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά μέσα, εκτός από την οδύνη που προκάλεσε σε ολόκληρη την κοινή γνώμη, εφτασε να επισκιάσει ακόμα και την εκλογή του ποντίφικα.

 

Από νωρίς το πρωί , βρέθηκαν στο πλευρό του μέλους μας οι καλοί του φίλοι, Jordan Rudes, Stevie Wonder , ο Μίμης Πλέσσας, Ο Στέφανος Κορκολής, καθώς και ο φίλος macker, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους στην έξοδο από το service « Θα είμαστε κοντά στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο φίλος μας , ο οποίος χρειάζεται την αγάπη μας , καθότι η υγεία του έχει κλονιστεί άσχημα., και φοβόμαστε τα χειρότερα»

 

Η πολιτική ηγεσία της χώρας σύσσωμη υπο τον πρωθυπουργό ζητά από τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι, έτσι ‘ώστε αυτό το γεγονός να μην επηρεάσει την πορεία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή ένωση.

 

Τηλεγραφήματα συμπαράστασης καταφθάνουν συνεχώς από πολιτικούς ηγέτες, καλλιτέχνες , καθώς και από τον Πρόεδρο της Korg Japan ο οποίος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη,

 

Σας γνωρίζουμε ότι εχει ανοιχτεί λογαριασμός σε όλες τις τράπεζες, στον κωδικό , cosdr32542 5214 534 , (μόνο να βγεί παιδιά το όνομα Μεθενίτης Ιωάννης) ο οποίος θα φροντίσει στην περάτωση αυτού του ανθρωπιστικού έργου σωτηρίας,

 

Επίσης στείλτε sms συμπαράστασης με την λέξη cosdrbend sto 1476 χρέωση 100ευρώ, τα έσοδα δια διατεθούν γενικώς.

 

ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ………………………………………………… :cry: :cry: :cry: :cry:

 

Χαιρετισμούς από cos_dr και macker .

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαζί σου και εμείς Γιάννη στον πόνο σου.Έχοντας φάει και εγώ τέτοια ήττα,ΠΡΟΣΕΧΕ τα μαστόρια στο ΒΟΝ-ειναι ΖΩΑ.πήγα το microkorg ια αλλαγή knob και μου το γυρίσανε τίγκα στη γρατζουνιά και με μια τρύπα ΝΑ κάτω απο το κλαβιέ.α,λείπουν και κάτι βίδες :evil: :evil: :evil: ..έυχομαι να το παραλάβεις όπως το πήγες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

τελικά το παρέλαβα, και τελικά το φτιάξανε.

 

ΝΑ πώ την αλήθεια είχα τις επιφυλάξεις μου, αλλά το πήγα την Μ. Δευτέρα, στο service της bon studio , στο βοτανικό, και το παρέλαβα Τετάρτη του Πάσχα, με είδε και ο τεχνικός, μου εξήγησε τι έκανε, και μου το δώσανε καθαρό και αμπαλαρισμένο.

 

Το σωστό να λέγεται γιατι συνήθως κι εγώ κράζω τους αντιπροσώπους,

 

δεν θα τους εκθειάσω βέβαια, γιατι δεν έκαναν και καμια ηρωική πράξη, το αυτονόητο έκαναν και επι πληρωμής,

 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και ευχομαι σε όλους τους φίλους να έχουν πάντα αίσιο τέλος και σύντομο στις επισκευές τους, και μακάρι να είναι αθραυστος ο εξοπλισμός τους.

 

Οσο για εμένα, προσπαθώ θα ξαναξεκινήσω τη ζωή μου, να ξαναβρώ σιγα σιγά τον εαυτό μου, μετά το σοκ που έπαθα , να ξεχάσω ότι έγινε, :lol: :lol: :lol: .

 

Όπως είπε και η Γ. Αγγελοπούλου, είδα το θάνατο κατάματα και άλλαξε η ζωή μου...

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου