Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με boss loop station!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Τελευταία συχνά πυκνά όταν συνδέω το Boss RC-20 στην αλυσίδα πεταλιών μου βλέπω μια απότομη πτώση στην ένταση της κιθάρας.

Το δοκίμασα και σε σύνδεση απευθείας ανάμεσα σε κιθάρα και ενισχυτή και είδα τεράστια διαφορά στην ένταση (πτώση). Το τροφοδοτώ με ρεύμα μέσω one spot. Μήπως έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει? Εάν όντως θέλει "κοίταγμα" από ειδικό που μπορώ να απευθυνθώ? Μήπως υπάρχει κάτι που μπορεί να μου ξεφεύγει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!

νίκος

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το RC20 γενικα "τρωει σημα",αλλα δεν καταλαβαινω πως σε προβληματιζει η πτωση της εντασης αφου ρυθμιζεται και η input (instrument) και η συνολικη (level).Εγω τοποθετω τα 2 αυτα volumes στη μεση κ δεν ειχα ποτε προβλημα.

 

Eννοεις οτι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο τη συνηθισμενη του?Τοτε σιγουρα πρεπει να το κοιταξει καποιος.Δοκιμασε στο επισημο service ή στειλε pm σε καποιον απο τους ειδημονες του νοιζ μηπως μπορουν να βοηθησουν (electrictabs,jam,toneless)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου