Προς το περιεχόμενο

Direct σήμα στο Guitar Rig 3


publius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μπλέξει τον τελευταίο καιρό με το GR3, το πρόβλημα είναι οτι μαζί με τον τελικό ήχο ο οποίος είναι επεξεργασμένος από το GR3 έχω συγχρόνως και το direct σήμα της κιθάρας. Γίνεται αυτό το σήμα να το εκμηδενίσω, το έχει καταφέρει κανείς?

 

Εδώ να πω και οτι η συνδεσμολογία μου είναι...    κιθάρα --> Boss GT6 (το χρησιμοποιώ σαν προενίσχυση σήματος) --> κάρτα ήχου (Terratec 24/96, έχει RCA εισόδους).

 

Καταλαβαίνω οτι είναι φυσιολογικό να υπάρχει και το αρχικό ξερό σήμα της κιθάρας, λόγω latency (το έχω μειώσει όσο πάει) αλλά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να μπορώ να παίρνω το wet σήμα και όχι ένα mix σημάτων.

 

Επίσης όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το GR3 αντιλαμβανόμαστε οτι υπάρχει μια αντιστοιχία των ενισχυτών που προσφέρει το GR3 με αυτές του πραγματικού κόσμου. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το αντίστοιχο πραγματικό distortion Sledge Hammer (Trust me, I know what I'm doing-για όποιον θυμάται την σειρά  ;D)που προσφέρει το GR3?   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν βαλεις το GR3 στο input εκει που παει το σημα απο την κιθαρα σου και πατησεις το διακοπτη monitor εισαι μια χαρα.

Το σημα της κιθαρας περναει απο το GR3 και οτι ακους γραφεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το διακόπτη μονιτορ δεν μπορώ να τον εντοπίσω, είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν τον βλέπω ή στην κάρτα ήχου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει το βρήκα. Τώρα πρέπει να βρώ το direct monitoring  της κάρτας ήχου το οποίο δεν το θυμάμαι να αναγράφεται κάπου μιας και την έχω κάνει φύλλο και φτερό όλα αυτά τα χρόνια. Καλό μου ψάξιμο!

 

Το GR3 το χρησιμοποιώ σαν standalone για να πειραματιστώ με τους ήχους τους οποίους μετά μεταφέρω στους αντίστοιχους πραγματικούς ενισχυτές και εφέ, μιας και είναι πολύ πιο άνετο ο πελάτης να καταλάβει τις διαφορές στους ήχους αν τους έχεις στιγμιαία και όχι αν μεσολαβεί κάποιο χρονικό διάστημα όπου πρέπει να αλλάξεις καλώδια εφέ κλπ κλπ κλπ. Δεν το χρησιμοποιώ για ηχογράφηση... ακόμα τουλάχιστον.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σου ffmakis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου