Προς το περιεχόμενο

ποια κλασική για αρχή?


ibanezion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τώρα η πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να σου δώσω.

Πάρε μαζί σου κάποιον γνώστη.Κάποιον φίλο σου που να ξέρει, έναν καθηγητή απο ωδείο, κάποιον πάντως.Μπορει σε μαγαζί να πετύχεις 3 ίδια μοντέλα και να έχουν τρελές διαφορές μεταξύ τους.Μπορεί επίσης να πετύχεις κανα διαμάντι.Πχ εμένα την κλασσική μου μου την είχε διαλέξει ο καθηγητής μου απο ένα μικρό μαγαζάκι που εγώ ποτέ δε θα έβρισκα και όντως ήταν κλάσεις ανώτερη απο άλλες που κοίταγα στα ίδια λεφτά.Ρώτα σε κάποιο τοπικό ωδείο κάποιο καθηγητή, μπορεί να βοηθήσει πολύ.ειδικά αν βρεις κάποιον να έρθει μαζί σου για να πάτε για δοκιμές.

 

Μα αυτό είναι το πρόβλημα μου! Οτι ανέλαβα εγώ να παίξω τον ρόλο του δοκιμαστή, σαν κιθαρίστας που είμαι (λέμε τώρα  :P), αλλά κλασική δεν έχω ακουμπήσει ποτέ!!

 

Παιδιά ευχαριστώ για τον χρόνο σας, βοηθήσατε πολύ (ιδικά αυτό με τα καπάκια και τις βέργες

δεν το ήξερα).

 

Θα σας ενημερώσω.  ;)  (παρόλα αυτά επειδή δεν ξέρω πότε θα γίνει η αγορά, πείτε και άλλα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι yamaha ειναι οντως "σκυλια" , αλλα οπως πολυ σωστα ειπε και ο φιλος , σε αυτα τα χρηματα παιρνεις ενα καλο "πρωτο" οργανο.

 

οι "ανδαλουσια" του λογοθετη τις οποιες εχω παιξει , ΕΧΟΥΝ βεργα (οχι ολες αλλα οι περισσοτερες) και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το πλατυ και λεπτο μπρατσο.απο ηχο προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου...

 

απο οσες κιθαρες εχω παιξει αυτη τη στιγμη ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (200€) , θα σου ελεγα να παρεις μια ΑΝΤΟΝΙΟ LORCA οι οποιες ειναι πολυ καλες κατασκευαστικα , ελαφρια οργανα , και η "νοτα" τους , "φωναζει".απο αισθηση δε εμενα μου αρεσουν πολυ. αφου δεν εχω εδω και καμποσο καιρο καθολου κλασσικη κιθαρα , με εχει "ψησει" η μοναδικη LORCA που υπαρχει στην πολη μου , να την κανω δικη μου :P

το μοντελο 10 θα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

δυστυχως δεν ξερω να σε πληροφορησω ποιος τις εχει στην αθηνα. μπορω ομως να ρωτησω και ισως μαθω. :P

 

επισης μια καλη - τιμια επιλογη ειναι και η ahlambra 1P.

 

ολα τα παραπανω τα λεω απο εμπειριες δικες μου

(δουλευω σε μουσικο σχολειο)

 

;D

 

Α!! καλη αρχη στο παιδι!!

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλες επιλογες σε αυτα τα χρηματα θα βρεις στον Ανδρομηδα στο κεντρο. Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση μια κιθαρα στα χρηματα που λες τοσο κατασκευαστικα οσο και ηχητικα μάρκας HUELVA. Γενικα παντως, επειδη εχω 2 κιθαρες σε αυτη τη κατηγορια τιμης απο παλια (μια YAMAHA και μια ESTEVE SANCHIS) θα σου ελεγα πως σε κατηγοριες τιμης κατω των 700-800 ευρώ γενικά κοιτας ή για GUERNICA (εχω και μια τετοια αλλα πιο ακριβη γυρω στα 700 αλλα ειναι πολυ καλη κιθαρα) στον Ανδρομηδα ή για ALHAMBRA στον Νακα. Τιμιες κιθαρες για τα λεφτα τους. Οι λυσεις YAMAHA, CORT και τα συναφη ειναι πολυ μετριες, και στο λεω σαν κατοχος τετοιας κιθαρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+5150 για την GUERNICA. ειχα ακουσει μια παλιοτερα και μου ειχε πει το παιδι , οτι του την εφεραν απο τον παπαγρηγοριου στην πανεπιστημιου.(στην στοα)

πηγα πριν λιγους μηνες , για ενα test drive , αλλα δεν τις ειχε πια...

 

αυτος ο "ανδρομηδας" που ειναι??

 

 

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

αυτος ο "ανδρομηδας" που ειναι??

 

 

Νικηταρά 3, κάθετη στην Θεμιστοκλέους και την Μπενάκη (νομίζω). Πράγματι, η Guernika έχει μερικά καλά κομμάτια, σε καλές τιμές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου