Προς το περιεχόμενο

cpu usage στο Nuendo


Subfire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες,τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Nuendo. Καθώς ηχογραφούσα διάφορα κομμάτια στην κιθάρα μου(takes το πολύ των 4 λεπτών-σύνολο γύρω στο 20λεπτο) παρατήρησα ότι το Cpu usage κάνει τρελά πράγματα.Δλδ, άρχισε να τρεμοπαίζει πανω κάτω συνέχεια,και απο τότε το κάνει συνεχως με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σταματάει να αναπαράγει για κλάσματα του sec,σαν να κολλάει το pc και μετά να συνεχίζει.Αυτό δεν το έκανε παλιότερα ακριβώς στο ιδιο pc με τα ίδια μηχανήματα και με περισσότερα plugins.Στο τελευταίο project δεν το είχα βαρύνει.2 guitarRig και κανα 2 compressor,αλλά ότι κάνω το έκανα και παλιότερα χωρίς αυτό το πρόβλημα. Εννοείται ότι έτσι δεν μπορώ να δουλέψω.

 

Επίσης έκανα χθες format και συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.καμια ιδέα?

 

Edit:Amd X2 4200+,1Gb ram,e-mu 1820

www.myspace.com/subfireband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση ότι βρήκα τη λύση. Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ότι ενεργοποίησα την τοπική σύνδεση δικτύου και προφανώς υπήρξε κάποια σχέση με την κάρτα ήχου. Τις τελευταίες μέρες πριν ανοίξω το nuendo απενεργοποιώ την τοπική συνδεση, κάνω restart και μετά δεν παρατηρώ το πρόβλημα που ανέφερα.

 

κάποιο IRQ conflict ισως....

www.myspace.com/subfireband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συ αν εχεις ενεργοποιημένη την καρτα δικτύου κ δεν την χρειαζεσαι πήγαινε στο bios(επανεκκινηση κ πατα το delete ή καποιο αλλο που θα λεει) και απενεργοποίησε το απο κει μια και καλή.Προυπόθεση ειναι να εχεις καρτα δικτύου onboard γι αυτο που λεω.Αν ειναι pci κανονική απλα βγάλτην.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικά την χρειάζομαι γιατι έχω συνδέσει ένα router σε αυτή.Θα μου πείτε τώρα γιατί έχω βάλει internet στο pc που ηχογραφώ,αλλά η απάντηση ειναι ότι δεν έχω 2 υπολογιστές(έναν για κάθε δουλειά).

www.myspace.com/subfireband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου