Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι κονσόλα για monitoring?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Prospatho na steiso siga-siga(gia na exo kala pragmata)to home studio mou...

exo tin delta 1010 kai doulevo me cubase sx.

thelo na mou peite pos boro na exo kalo monitoring...

 

(diladi)

 

tin ora pou grafo tin akoustiki kithara o paixtis mou zitisei na akouei kapoia organa parapano(sta akoustika)kai na exo ego tin dinatotita na akouo olo to sunolo diaforetika sta dika mou.....mesa apo to cubase kai tin 1010 ginete i

na paro konsola? kai an nai......eiparxei KALI konsola me liga kanalia (πχ 8)

ust me and my J.B.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα για κονσόλα θα σου πρότεινα την Mackieκαι ειδικά η

Mackie

ONYX 1220 είναι κορυφή αλλά είναι και από τις πιο ακριβές γενικά πιστεύω μια Mackie δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ αλλά έχω και εγώ την ίδια ερώτηση με εσένα.

Και γράφε με ελληνικά αν μπορείς στα POST

Peace ! 8)

uff P. *Μάγος*

~Hip-Hop Salonika~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τυπική διαδικασία για να έχεις διαφορετική μίξη στα ακουστικά του μουσικού από τη μίξη που θα ακούς εσύ από τα monitors , είναι η εξής : Aν υποθέσουμε ότι η μίξη που βγαίνει στα ηχεία σου είναι στις εξόδους 1/2 της Delta , τότε φτιάξε για κάθε κανάλι που έχεις στο πρόγραμμά σου 2 Auxiliary sends PRE fader (για να είναι ανεξάρτητα από τη ρύθμιση του fader) , ανάθεσε τα στις εξόδους πχ 3/4 left και right της Delta και δημιούργησε έτσι μια δεύτερη μίξη για το μουσικό.

 

Υπόψη.

1) Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις φτιάξει και aux send και στα aux returns των εφφε για να ακούει και ο μουσικός την επιστροφή των εφφέ.

2) Σε κάποια προγράμματα δεν χρειάζονται να φτιάξεις 2 aux sends για να είναι stereo , απλά φτιάχνεις μόνο ένα stereo με pan pot. Στο cubase πχ απλά φτιάχνεις ένα και δηλώνεις την έξοδο να είναι stereo. Μετά πάς στο Vst audio channel settings και επιλέγεις στο πάνω μέρος των Aux sends Routing. Αυτό δημιουργεί ένα pan pot ανά aux send.

 

Υ.Γ. Θα πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του forum και να γράφεις Ελληνικά. Δεν πρόκειται να πάρεις ξανά απάντηση (τουλάχιστο από μένα) σε post που έχει γραφτεί με greeklish.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου