Προς το περιεχόμενο

Η Εκθεση ISS – AVL στην τελική ευθεία


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Η 1η κλαδική έκθεση για επαγγελματικό Ήχο – Φωτισμό – Video και Μουσική Τεχνολογία μπαίνει στην τελική ευθεία.

 

Σε 15 ημέρες από σήμερα θα ανοίξει τις πύλες της η ISS - AVL, η πρώτη έκθεση στη χώρα μας για Eπαγγελματικό 'Ηχο, Φωτισμό, Video, Projection και Μουσική Τεχνολογία, που απευθύνονται σε Live & Installation περιβάλλον εφαρμογών. Ως γνωστόν, η έκθεση ISS – AVL θα λάβει χώρα στο Expo Athens από 7 έως και 9 Νοεμβρίου 2008 και αποτελεί στρατηγική συνδιοργάνωση με την έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας dte Digital Technology Expo 2008 που πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο, για 5η συνεχόμενη χρονιά.

 

Η ISS – AVL αφού συμπλήρωσε τις συμμετοχές που αντιστοιχούν στον προβλεπόμενο διαθέσιμο χώρο του Hall 3 του εκθεσιακού κέντρο Expo Athens στην Αθήνα, μπαίνει στην τελική της ευθεία σε επίπεδο επικοινωνίας και προωθητικής καμπάνιας.

 

'Ηδη εκτελείται η αποστολή προσκλήσεων σε όλους τους ενδιαφερόμενους (επαγγελματίες ηχολήπτες, φωτιστές, broadcasters, DJs, μουσικούς, σπουδαστές σχολών 'Ηχου / Εικόνας / Μουσικής Τεχνολογίας / Ωδείων, rental / PA εταιρίες, end users, dealers στην Αθήνα και κυρίως στην επαρχία καθώς και σε σχετικούς επαγγελματικούς κλάδους όπως κτήματα, αίθουσες εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, bar, clubs, music halls, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στούντιο ηχογραφήσεων, προβών, πλατώ τηλεοπτικών γυρισμάτων κλπ), ενώ σε συνδυασμό με τη dte ξεκινάει η outdoor προβολή της και τα ραδιοφωνικά σποτ.

 

Οι εταιρείες που συμμετέχουν έως τώρα στην Έκθεση ISS - AVL είναι οι εξής:

 

Omikron Control, IMA Audio & Lighting, Space Lights, Mega Sound, Mega Event, Audio Group Greece, Eurosound, Global Show Productions, Logothetis Music, Metro Audio Systems, Nedis, DN’ A Systems, Athens Pro Audio, Eλίνα, Παπαθανασίου Κων/νος, Αcou (Σωτήρης Ψαρράς), Phenomenon Pro, Messe Frankfurt Greece -Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα, Γραφεία ISE, Σχολές και εκπαιδευτικά ιδρύματα Ηχου & Εικόνας

 

 

Επίσης, αρκετές ακόμα εταιρίες του ευρύτερου χώρου εξετάζουν έστω και τελευταία στιγμή τη συμμετοχή τους στην έκθεση και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

 

Όσοι  επιθυμείτε (ανεξάρτητα αν είστε εταιρίες ή ιδιώτες) να λάβετε προσκλήσεις, αφίσες και ενημερωτικές επιστολές σχετικά με την έκθεση ISS – AVL στείλτε το αίτημά σας στο e-mail: [email protected]

 

 

Έκθεση ISS – AVL: Συνεδριακές Εκδηλώσεις & Σεμινάρια

 

Στα  πλαίσια της ISS εκτός από τα workshops θα λάβουν χώρα και δυο σημαντικά meetings - συνέδρια.

 

Καταρχήν, η συνεδρία των μελών του σωματείου ΣΤΑΖΟΕ (Σωματείο Τεχνικών Απασχολούμενων σε Ζωντανές Οπτικοακουστικές Εγκαταστάσεις), με θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας κι έναν πρώτο απολογισμό του καλοκαιριού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Hall 3 του εκθεσιακού κέντρου Expo Athens. Παρακαλούνται όσοι δραστηριοποιούνται εργασιακά στον παραπάνω τομέα, να δηλώσουν συμμετοχή μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected]

 

Επίσης, πολλές είναι οι συμμετέχοντες εταιρίες που έχουν διοργανώσει προΐοντικά σεμινάρια, αλλά και hands on παρουσιάσεις σε νέα προϊόντα ήχου, φωτισμού, εικόνας και μουσικής τεχνολογίας, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

 

Η συνεδρία του AUDIO ENGINEERING SOCIETY

 

Εξίσου σημαντική είναι και η συνεδρία του AUDIO ENGINEERING SOCIETY  (Greek Section), που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης ISS – AVL, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008, μεταξύ 11:00-14:00 με θέματα που αφορούν στις τεχνικές δραστηριότητες και εξελίξεις στην Ελλάδα (παρουσιάσεις και συζήτηση), τις Τεχνολογίες και τις εξελίξεις στο χώρο του P.A., τις εξελίξεις στο χώρο του studio, καθώς και τις εξελίξεις και προοπτικές στον ακαδημαϊκό – ερευνητικό χώρο. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Administrator

Τι θα δείτε στην ISS AVL Digital Pro.

 

Πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι γίνεται παράλληλα με την dte Digital Technology Expo που είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

 

Σε άλλο επίπεδο βρίσκεται η ISS όπου παρουσιάζεται ένα μεγάλο μέρος της αγοράς από οτιδήποτε κυκλοφοράει στον ελληνικό χώρο σε P.A. Live και Installation.

Line Array να δουν τα μάτια σας! Αν σας ενδιαφέρει ο ήχος της συναυλίας, εδώ θα τον βρείτε ...σε εντάσεις!

Από μουσικά και studio θα δείτε Fender, Gretch, Framus, Jackson, Roland (new stuff), Adam, M Audio, Tascam, Behringer, Logic, Focal, Ivory, Stylus RMX, Atmosphere, Trilogy, κλπ.

 

Σημαντική λεπτομέρεια: στο περίπτερο μας, monitor shootout!

 

3 ζευγάρια: Genelec 8040, Focal Solo 6 και Tascam VL-A5, δίπλα -δίπλα για ν' αποφασίσετε εσείς τι είναι αυτό που κάνει ένα καλό σημείο αναφοράς. Ακούστε τα! Θα σας περιμένουμε.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου