Προς το περιεχόμενο

Ο πρόεδρος Μπους δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αποκαλυπτική σας ενημέρωση από το δημοσιογραφικό τιμ του Noiz.gr συνεχίζεται. Μετά από το βίντεο για τα σκάνδαλα της Μονής Βατοπεδίου από τον καιρό του Β' Παγκοσμίου , φέρνουμε στο φως μια ομιλία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους ενώπιον του Κονγκρέσου σε μυστική συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο ντοκουμέντο ο ανταποκριτής μας εξασφάλισε με κίνδυνο της ζωής του.

 

Το εμπρηστικό περιεχόμενο των αφοπλιστικά ειλικρινούς και ωμού λόγου του Αμερικάνου προέδρου έχει ήδη προκαλέσει σάλο, και βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά μέσω του Noiz.gr σε παγκόσμια αποκλειστικότητα:

 

 

Θα προσέξετε ότι σε κάποια στιγμή αναφέρει ότι έχουν συλλάβει και αντιμετωπίσει 400.000.000.000 ηγετικά στελέχη της Αλ Κάιντα, έναν αριθμό που υπερβαίνει τον πληθυσμό της γης κατά 58 φορές. Είναι ένα στοιχείο που επιτέλους σκιαγραφεί πολύ αμυδρά τις πραγματικές και ιλιγγιώδεις διαστάσεις των μυστικών επιχειρήσεων της CIA και των αχανών υπόγειων φυλακών της.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Ο άνθρωπος είναι μεγάλο νούμερο από μόνος του...Στη φράση με τα 400 δισεκατομμύρια μέλη της Αλ Κάιντα έπεσα από τη καρέκλα...χιχιχιχιχιχιχουχουχουχου...

Να σαι καλά ρε bloody! :D

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;D ;D ;D ;D ;D

Καταπληκτικό!!

Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει, αν ξέρει, κάποιος τι είδους επεξεργασία έχει γίνει στο συγκεκριμένο βίντεο, γιατί προφανώς δεν πρόκειται για απλό voiceover, αλλά μάλλον συνδυασμός με μονταζ. Αυτά που λέει είναι προχωρημένα ακόμα και για την παροιμειώδη ψυχοπάθεια του Μπους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου