Προς το περιεχόμενο

Digi 003 rack drivers


sn6111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.Ημουν κατοχος μιας mbox 2 pro και χθες δοκιμασα να εγκαταστησω την digi 003 rack και εχω μερικα προβληματακια.

1) δεν εχουν μπει οι asio drivers.δεν δουλευει το nuendo καθως επισης και το winamp.

2) Στο control panel των windows δεν εχει βγει κανενα εικονιδιο για την 003 οπως ηταν αντιστοιχα το mbox και στο sounds and devices ειτε υπαρχει μονο το output 1-2 (emulated) ειτε δεν υπαρχει τιποτα.οπως και να χει παντως δεν παιζει ηχος παρα μονο οταν ανοιγεις τα Pro Tools.

3) Τα output 1-8 τα στελνω σ'ενα summing οπου βλεπω να τρεμοπαιζουν τα led του καθε καναλιου σαν να στελνει καποιο σημα χωρις ομως να στελνω κατι.ειτε ειναι κλειστο το pc ειτε ανοιχτο παντα βγαινει σημα απο το out 1-8.

H firewire καρτα εχει το τσιπακι Texas Instruments.

H εγκατασταση εγινε σε καινουρια (φορμαρισμενα) windows με sp3 γιατι τα pro tools 7.4 χρειαζονται update τα windows για να εγκατασταθουν.

Η mbox παντως δουλευε αψογα με sp3.

Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος

Σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαν,

 

Διάβασες το manual πρωτού κάνεις εγκατάσταση ?

 

Π.χ. στο manual κάποιων καρτών (MOTU???) λέει ότι πρώτα βάζουμε τους drivers με κλειστό το Interface. Μετά shutdown και στο πρώτο reboot ανοίγουμε την κάρτα.

 

Δεν χάνεις τπτ να ξαναεγκαταστήσεις XP, να πάρεις Image αφού περάσεις τα πάντα εκτός απο Digi drivers κλπ...

 

BTW, η firewire κάρτα σου ποιά είναι ?

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

διαβασα το manual και εκανα εγκατασταση.και σ'αυτη την καρτα πρεπει να βαλεις τα protools και μετα να ανοιξεις την καρτα.σου το ζηταει σε καποιο σημειο της εγκαταστασης.Η Firewire ειναι onboard.H Motherboard ειναι η Asus p5w dh deluxe.ειναι απο τις λιγες motherboard που εχουν το texas instrument chipset.στην αναγκη θα προμηθευτω μια pci Firewire συμβατη.δεν νομιζω ομως να εχει το προβλημα αυτη γιατι με το mbox δουλευε αψογα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχνοντας λίγο το θέμα διάβασα ότι το SP3 σκοτώνει το Firewire 800Mbps στα Windows. Μήπως είναι 800mbps η onboard ?

 

Αν ναι υπάρχει λύση και γι'αυτο.

 

Πάντως φρόντισε να απενεργοποιήσεις από το BIOS ότι δεν χρειάζεται για audio μηχάνημα, LAN, WiFi, περιττούς IDE / SATA controllers, etc.

 

Και τα λέμε πάλι εδώ.

 

Ghen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η firewire ειναι 400 αλλα το ελυσα το θεμα.ξαναεβαλα τους drivers εκανα update firmware για αλλα μια φορα εβαλα μικροτερο καλωδιο firewire και πλεον δουλευει μια χαρα.

το μονο που εχει μεινει ειναι το εξης: απο τα out 1-8 βγαινει ενας πολυ μικρος θορυβος τον οποιο δεν τον ακους παρα μονο βλεπεις τα led του summing (συγκεκριμενα του dangerous d-box) να τρεμοπαιζουν.αυτο το μετρησα κιολας με ενα level meter με τιμες απο -100db εως και +6db και μολις ενεργοποιουσες το rec τοτε ο δεικτης του meter πηγαινε στα -98, -97db.Ισως πρεπει να μιλησω με την digi για να μου λυσει αυτη την απορια.

Σ'ευχαριστω πολυ παντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου