Προς το περιεχόμενο

fast track pro + yamaha mg 12/4


koxcygr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχω μια fast track pro usb και θελω να την συνδεσω με μια κονσολα yamaha mg 12/4 , εχω το main out της yamaha στα monitors το main out της m-audio σε ενα στερεο καναλι της mg και θελω να συνδεσω απο το groop out (στερεο) της mg σε ενα stereo inn της m-audio......το προβλημα ειναι πως το μονο στερεο in που βλεπω ειναι το insert της καρτας ηχου(το οποιο δεν μου δινει σημα)!!!! Μηπος κανω καπιο λαθος???

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εχω μια fast track pro usb και θελω να την συνδεσω με μια κονσολα yamaha mg 12/4 , εχω το main out της yamaha στα monitors το main out της m-audio σε ενα στερεο καναλι της mg και θελω να συνδεσω απο το groop out (στερεο) της mg σε ενα stereo inn της m-audio......το προβλημα ειναι πως το μονο στερεο in που βλεπω ειναι το insert της καρτας ηχου(το οποιο δεν μου δινει και σημα)!!!! Μηπος κανω καπιο λαθος???

 

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Στα δυο in της καρτας που βρισκονται στο front panel??? Δηλαδι στο στα mic inputs????

Απο το groop out της κονσολας στα δυο input τις καρτας μου ακουγεται κουφο!!! Ο λογος ειναι γιατι βασικα το σήμα που θα δεχεται η κονσολα θα ειναι mono απλα η κονσολα το βγαζει σε stereo out απο το groop. Μηπος θα ητανε καλυτερα αν επερνα καλωδιο που απο την μια να βγαζει δυο mono (στερεο) και απο την αλη να καταληγει mono???? και μετα στο mic input????

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη που σας πριζω με αυτο το θεμα ομως κατι δεν καταλαμβαινω ??? Οταν στην κονσολα εχω ενα σημα μονο π.χ μια ακουστικη κιθαρα στην συνεχια απο το group out της κονσολας περνω σημα stereo η τελος παντων δυο εξοδους Left right στην συνεχια ομως θελω να το στειλω για ηχογραφιση στο sequencer (nuendo) σαν mono!! Τι κανω????

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την ίδια κονσόλα και πλέον χρησιμοποιώ το insert του κάθε καναλιού για έξοδο. Βάλε ένα μονοφωνικό καρφί στην υποδοχή insert αλλά όχι μέχρι μέσα, ίσι-ίσα να κάνει το πρώτο "κλικ". Αυτό είναι η έξοδος κα΄θε καναλιού ξεχωριστά και βρίσκεται στο σημείο μετά το eq

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βαλω καλωδιο απο στερεο σε μονο και το ενωσω με το group out(στερεο) της κονσολας και μετα στο μονο in της καρτας ηχου θα εχω προβλημα???

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου