Προς το περιεχόμενο

Σχετικά θέματα και Showroom


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

Αναβαθμίσεις, αναβαθμίσεις!

 

1. Τα Σχετικά θέματα όπου στο τέλος μιας συζητησης παρουσιάζονται 10 θέματα με τίτλους παραπλήσιους. Είναι ολύ εξυπηρετικό γιατί βοηθαέι και παραπέμπει σε ανάλογο προβλήματα που έχουν ήδη συζητηθεί. Σε κάποιες φάσεις το αποτέλεσμα είναι τελείως εκτός όμως και αυτό οφείλεται στις γενικότητες των τίτλων που χρησιμοποιούμε. Γι αυτό όσο πιο συγκεκριμμένοι γινόμαστε στον τίτλο, τόσο πιο σχετικά θα είναι τα αποτελέσματα αλλά και θα υπάρχει σημαντικότερη συμμετοχή από όσους ξέρουν το θέμα.

 

2. Το Showroom ουσιαστικά είναι το αναβαθμισμένο Gallery. Θα παρατηρήσετε ότι οι εικόνες πλέον δεν διαστρεβλώνουν την σελίδα και υπάρχει μια πολύ καλύτερη ταξινόμηση. Παράλληλα στο προφίλ των μελών προστέθηκε λειτουργία που δείχνει τη συμμετοχή και τα αρχεία που έχει ανεβάσει στο Showroom το κάθε μέλος. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες όπως η δημιουργία προσωπικών άλμπουμ (με πολλές "παρενέργιες") που όμως θα μπουν σε χρήση σύντομα. Επαναλαμβάνω ότι φωτογραφία χωρίς λεζάντα / περιγραφή είναι μισή δουλειά και κάνει το περιεχόμενο αδιάφορο. 

 

Happy surfing!

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία πράματα  8)

 

Αρχηγέ, πρόσεξα ότι τα "Σχετικά Θέματα" ψάχνουν ΟΛΟ το ΝΟΙΖ και όχι μόνο την ενότητα που βρίσκεται το αρχικό θέμα. Είναι επίτηδες αυτό; Μου φαίνεται ότι θα είναι πιο αποδοτικό να εμφανίζοντε τα σχετικά θέματα μόνο από την ενότητα που βρίσκεται το αρχικό θέμα, π.χ. αν είναι στο Computers να δείχνει σχετικά θέματα μόνο από το Computers.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου