Προς το περιεχόμενο

Αξιοπιστια Musicstore


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θα ηθλεα μερικεσ διευκρινισεις για το μουσικο καταστημα!!Διαβασα πολλα απο τα διαφορα θεματα που εχουν αναρτηθει κατα καιρους!!!

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει αξιοπιστια απο αυτο το μαγαζι και αν κινδυνευω να χασω τα λεφτα μου τσαμπα(μακρια απο μας!!)

 

Απο καποιες πληροφοριες που εχω ειναι οτι υπαρχει καποιος Ελληνας μεσα που ασχολειται με τις ελληνικεσ παραγελλιες.Αν γνωριζει κανεις το τηλεφωνο και το e-mail αυτου ου ανθρωπου αν μπορει να μου τα στελει με πμ ή αλλιως αν επιτρεπεται να τα ποσταρει εδω!

 

Ευχαριστω πολυ!!!!

Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα στέλνουν με αντικαταβολή έξω απο την πόρτα του σπιτιού σου,πως να χάσεις τα λεφτά σου?Εγω κεφαλι-καμπινα που πήρα δεν ειχα κανένα προβλημα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα κάνει μια παραγγελία πριν 3-4 χρόνια και με είχαν ψιλοταλαιπωρήσει.

 

Μου είχαν στείλει email λέγοντας μου ότι δεν ήταν δυνατόν να χρεώσουν την κάρτα μου και ότι καλύτερα να στείλω το χρήμα με έμβασμα.

 

Αφού έστειλα τα χρήματα με έμβασμα έφυγα μερικές μέρες διακοπές και όταν γύρισα, ανακάλυψα έκπληκτος ότι τελικά χρέωσαν την κάρτα μετά από 2 μέρες.

οκ το ποσό ήταν μικρό (350-400) αλλά μου το επέστρεψαν μετά από 2,5-3 μήνες αφού είχα προσφύγει στην ευρωπαϊκή προστασία καταναλωτή (και φυσικά μου αφαίρεσαν και τα δικά τους έξοδα εμβάσματος).

 

Αυτά.

Άλλοι γνωστοί μου και μη, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα μαζί τους αλλά εγώ δεν παίζει να ξαναπάρω κάτι από αυτούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγώ που πληρώνω με αντικαταβολή δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα σε καμία παραγγελία μου!άσε που τα φέρνουν και στο σπίτι..

το email και το τηλέφωνο για ελλάδα τα γράφει στο site του musicstore...

...Saw my reflection and cried...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Στη μοναδικη παραγγελια που εκανα,μεχρι στιγμης, απο κει ηταν πολυ ενταξει(μια epiphone les paul custom ebony).Και για περιοδο γιορτων μου ηρθε αρκετα γρηγορα.30/12 καταχωρηθηκε η παραγγελια, στις 9/1 μου ηρθε το κιθαρονι σε πολυ καλη κατασταση οπως και η θηκη που πηρα μαζι.Πολυ καλα συσκευασμενα και τα 2.Καμια κρυφη χρεωση ή κατι τετοιο.Με αντικαταβολη μιλαμε παντα.Μεχρι στιγμης η κιθαρα ειναι κομπλε, κανενα προβλημα.Και με τα e-mail που εστελνα για να ρωτησω καποια πραγματα ειχα αμεση ανταποκριση.Το πολυ μια μερα καθυστερηση στην απαντηση.Αυτο που πρεπει να προσεξεις με τα e-mail ειναι να στελνεις καθε φορα ολη την αλυσιδα των e-mail που εχεις ανταλλαξει με τον Ελληνα αντιπροσωπο για να ξερει κι αυτος περι τινος προκειται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου