Προς το περιεχόμενο

Εμπειρίες σε καταστήματα Νάκας


munchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

xaxaxaxaxxa καλα παιδια μου φτιαξατε το κεφι!!!!

γυρναω που λετε σπιτι και λεω, ασ μπω λιγο στο νετ... μπαινω πρωτα στο bam και βλεπω οτι ειχε ανοιξει σημερα ενα thread ενα παλικαρι για ενα μουσικο καταστημα επειδη του αρνηθηκαν να του δωσουν για δοκιμη μια prs private stock!!! και να γραφουν οι αλλοι αποκατω" απαραδεκτο, ντροπη" ..." δν μου εχει τυχει ποτε",..." μου συνεβη μια φορα αλλα απλως δν μαφησαν να παιξω με πενα" κτλπ...

και μπαινω μετα εδω μεσα και βλεπω αυτο το θεμα, να μιλαμε για τον  καγμακη, που αν δν του δωσεις την πιστωτικη σου πρωτα δν σ'αφηνει να πιασεισ ουτε ΜΙΜ, και τα αλλα γνωστα τραγελαφικα της μπανανιας που ζουμε...

αλλα βεβαια ... χαααααααααζοι οι αμερικανοι.. ολοι οι εξυπνοι εδω μαζευτηκαμε....

 

παιδες, αντι να τα γραφετε μονο εδω, καιρος ειναι να προσεχετε και την συμπεριφορα σας ως καταναλωτες... δν θαλλαξει μονη της η κατασταση... ;)

 

P.S. σασ εχουν διωξει απο μαγαζι επειδη ηταν μεσα και δοκιμαζε κιθαρες η Αυτου Εξοχοτης ενος Λαικου μας τραγουδιστη??? κιομως...κιομως :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όχι, αλλά κάποτε ψώνιζε από το ίδιο μαγαζί ο Ζηκογιάννης..... πιάνεται???

 

ΥΓ. Και μαμw τους τύπους και μαμw τους παίκτες.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω κι εγω μια ιστορια σημερινη που δε μ'αρεσε καθόλου. Παιζω λαιβ σε ροκομπαρο και στο διαλειμμα ήρθε μια κοπέλα και μου ζήτησε συμβουλες για το τι keyboard να παρει. Της είπα λοιπόν για διαφορα που μπορει να παρει, γυρω στο χιλιαρικο+ οπως μου ειπε. Της προτεινα λοιπον να ψαξει Fantom X ή ακομα και G, Motif, Korg Tr κτλ.

 

Και μου ειπε οτι πηγε στο Νακα (θεσ/νικη) και της ειπε καποιος εξυπνος απο κει οτι με χιλιαρικο παιρνεις παιχνιδακι και οχι σοβαρο "αρμονιο". Τα θυμαμαι αυτα απο τα πρωτα μου βήματα αλλα μαλλον δεν τα έβλεπα επειδη εγω ενημερωθηκα και δεν εκσυγχρονιστηκαν οι καταστασεις.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εγω εχω παει παρα πολλες φορες στον Νακας καταστημα πειραια.Μια μονος Δυο φορες με ενα φιλο για να δει για κιθαρα, και αλλες δυο φοες για ντραμς με εναν αλλο. Σας πληροφορω η εξυπηρετιση ηταν για τα μπαζα. Ερχεται ενας με μια φατσα βαριεστιμενη και μας ανεβαζει πανω, πραγματικα ο τυπος βαριοταν και το εδειχνε. Ουτε να μιλησει η να προτεινει κατι. ΚΑΙ Προφανος επειδη ο φιλος μου ειπε οτι θελει ''να δει'' για κιθαρα, ξεχασε τη μαγικη λεξη ''αγορασει'' μαλλον. Αυτα δεν μπορω. Οταν ειχα παει χρονια πριν για κιθαρα για μενα, επειδη ημουν αριστεροχειρας μου ειχαν πει ξερα οτι μονο κατοπιν παραγκελιας. Ουτε συζητιση, ουτε τιποτα. Να μου πουν κατι εστω...Και θυμαμαι οτι μου ειπε καποιος γνωστος για τον Ζοζεφ οπου εκει η εξυπηρετιση ηταν αψογη φυσικα. Δεν λεω βεβαια,μαλλον απο οτι λετε σε καποια αλλα καταστηματα νακα ειναι καλα τα πραγματα.

Πανω απ'ολα ειναι το feeling

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προ 9 ετών και έχοντας μαζέψει περι τις 600.000 δρχ για αγορά high end synth επισκέπτομαι το NAKA στην Ιπποκράτους νομίζω ήταν τότε.

"Ψηνόμουν" (και ακόμα ψήνομαι δηλαδή) για αυτόν τον πορτοκαλί διάβολο της Waldorf σε desktop έκδοση ή το Novation Nova, μετά από αρκετό ψάξιμο.

Μπαίνω μέσα και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Γειά σας θα ήθελα να δοκιμάσω το Waldorf Microwave XT, το desktop.

Απάντηση με ύφος 10-15 καρδιναλλίων και τουλάχιστον εμπειρία Dave Smith ή Bob Moog.

-Αυτό είναι μηχάνημα για επαγγελματίες,δεν στο προτείνω!!!( :o :o ??? ??? :P :P :P)

 

Εννοείται ότι έφυγα κατευθείαν και αγόρασα την ίδια μέρα μετρητοίς μετά από 2ωρη δοκιμή το Novation Nova από τον Δημητριάδη τότε στην Αλεξάνδρας.Μάλιστα βγήκε ο ίδιος (δεν κάνω πλάκα) στην Αλεξάνδρας και μου σταμάτησε taxi για Κηφισό!!

 

Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ την απάντηση και κυρίως την πρόθεση του υπαλλήλου τότε....

 

Πάντως ειλικρινά έχοντας επισκεφθεί αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα και τα Turnkey,Digital Village στο Λονδίνο (όπου κυριολεκτικά μπορεί κανείς να δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε software και hardware ΟΣΗ ώρα θέλει και να μάθει τις τιμές χωρίς μα/μου/σου/του και περιττά σχόλια περί επαγγελματικού ή όχι και καλά μηχανήματος) ο τρόπος και το ύφος των εδώ πωλητών κάπου χωλαίνει βρε παιδί μου χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν.. :(

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και αυτο το thread εξελισεται καλα με αποψεις και θετικες αλλα και αρνητικες περι Νακα να πω και εγω τη δικια μου εμπειρια...

 

Και κυριως να φανει οτι η καλη συμπεριφορα ανταμειβεται, ενω η κακη τιμωρειται απο το αγοραστικο κοινο.

 

 

 

Λοιπον στην Καλαμαρια, Θεσσαλονικη υπηρχε ενα καταστημα Νακα. Ηταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ καταστημα με μουσικα οργανα στην ευρυτερη περιοχη της Καλαμαριας, το κοντινοτερο ηταν μιση ωρα με το λεωφορειο, στο κεντρο. Το μαγαζι αυτο ηταν τοποθετημενο στο κεντρο της καλαμαριας, απεναντι απο το ωδειο οπου πηγαινα και γενικα σε μια περιοχη τιγκα στα ωδεια.

Στο εν λογω καταστημα λοιπον η εξυπηρετηση ουδεποτε ηταν τιποτα τρομερο. Αναλογα με τον υπαλληλο, υπηρχε ενας που ηταν εξυπηρετικος αλλα συνηθως χαλια μαυρα...οι τιμες του νακα ηταν τοτε ψηλες, ακομα και σε συγκριση με αλλα μαγαζια της πολης.

Για τους παραπανω λογους σταματησα και εγω αλλα και οι περισσοτεροι της περιοχης να πηγαινουμε στο εν λογω μαγαζι. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για καποια περιοδο το μαγαζι αυτο πουλουσε μονο χορδες και πενες. Ειχα περιπτωσεις γνωστων μου που αντι να περπατησουν 3 λεπτα απο το σπτι τους για να παρουν χορδες παιρνανε λεφωρειο, μιση ωρα διαδρομη για να κατεβουν κεντρο να παρουν χορδες καθοτι προτιμουσαν να μπουν στον κοπο να κατεβουν κεντρο και να αγορασουν απο εκει χορδες (και να δοκιμασουν και καμια κιθαρα) παρα να συντηρησουν το εν λογω μαγαζι και την πολιτικη του.

Το μαγαζι αυτο στην Καλαμαρια εδω και μερικα χρονια εχει κλεισει.

 

 

 

 

Στη Θεσσαλονικη υπαρχει και ενα μαγαζι του Νακα στην Μητροπολεως, στο κεντρο. Η αντιθετη περιπτωση. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο ολους τους υπαλληλους. Οποτε εμπαινα και ζητουσα να δοκιμασω κατι, ή καποια πληροφορια, κατευθειαν ερχοταν ενας απο τους 2 υπαλληλους που ηταν υπευθυνοι για κιθαρες κλπ και με εξυπηρετουσε, χωρις σου μου και αλλες σαχλαμαρες. Παντα αριστοι ως πωλητες, και κανα 2 φορες που ελειπαν με εξυπηρετουσε καποιος αλλος υπαλληλος, και παλι προθυμοι να βοηθησουν, χωρις τον γνωστο "αερα" που εχουν ορισμενοι πωλητες σε εγχωρια μαγαζια. Οποτε ηθελα πηγαινα και δοκιμαζα οργανα, χωρις να εχω καποιον στο κεφαλι μου συνεχεια.

Επισης τον τελευταιο καιρο οι τιμες του Νακα εχουν ερθει σε πολυ πιο λογικα επιπεδα στα περισσοτερα ειδη.

Για αυτους τους λογους αρχισα να πηγαινω πιο συχνα στον εν λογω μαγαζι. Οποτε ενας φιλος μου με επιανε "οδυσσεα θελω καινουργιο ενισχυτη/κιθαρα/κατι, παμε τσαρκα" (κατι που γινεται αρκετα συχνα) τον πηγαινα και στο συγκεκριμενο καταστημα, ενω παλιοτερα απο Νακα δεν περνουσαμε ουτε απο εξω (αν και παντα, με σχεδον μαθηματικη ακριβεια η τελικη καταληξη ηταν Τσελιος/Ζαχος, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια).

Και οταν ηρθε φιλος μου απο την Παφο και ζητησε να τον παω σε μαγαζια ωστε να παρει μουσικα βιβλια τον πηγα στον Νακα στην Μητροπολεως και οχι στον (πχ) Μαυρομουστακη, καθαρα λογω του οτι καθε φορα που πηγαινα στο Νακα δοκιμαζα οτι ηθελα ενω απο τις παμπολλες φορες που πηγα Μαυρομουστακη ουδεποτε ακουμπησα κιθαρα και με το ζορι καταφερναμε τον υπαλληλο να παιξει 2 ακορντα για να ακουσουμε.

 

 

Αυτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σας διηγηθώ περιστατικό από το 200? που έγινε στην Γερμανία, σε τεράστια έκθεση στο Μόναχο ο κολλητός μου φορτωμένος με 8.000 -9.000 Μάρκα θέλει να αγοράσει καλή κιθάρα και ενισχυτή.....

Αφού για ωωωωρες περιπλανιόμαστε φτάνουμε στου Ζόζεφ όπου ο κολλητός πιάνει το μπουζούκι για δοκιμή κι έχει ψηθεί.... με το ζόρι τον επαναφέρω (μπουζουξής και κιθαρίστας και αυτά πάλευαν μέσα του).......

Βόλτα από Fender-Gibson-PRS κλπ φτάνουμε σε ένα περίπτερο μιας εταιρείας με χειροποίητα Custom..... πολύ καλά όργανα ομολογουμένως και εμφανισιακά να κόψεις φλέβα.... Ο φίλος μου έχει σταμπάρει μια κιθάρα και την ζητάει να την δοκιμάσει.... την κατεβάζουν από την προθήκη, την πάνε πίσω την σετάρουν την καλύπτουν παντού με προστατευτικό ναυλον κάλυμμα, του ζητάνε να βγάλει το δερμάτινο, το ρολόι, δαχτυλίδια και του την δίνουν.... ενώ από πάνω του είναι 3 Security.... και 2 υπάλληλοι που ο ένας παρακολουθεί τα χέρια του φίλου μου και ο άλλος τον συνδέει σε έναν ενισχυτή.... Ο κολλητός μου έχει κομπλάρει του θανάτου και όλοι δείχνουν ανυπόμονοι του στυλ άσε την κιθάρα ρε λεχρίτη και φύγε.... του λέω πάμε ρε να φύγουμε με τους μ...κες, άσε ρε μου λέει τώρα την ψώνισα πές του να κόψει μεσαίες και να ανεβάσει ένταση.... και ο κολλητός αρχίζει να παίζει παπάδες από ταξίμια μπουζουξίστικα μέχρι Arpeggios και σόλα του θανάτου..... Οι υπάλληλοι που ακούνε έχουν πάθει πλάκα, όπως και όλοι οι περαστικοί που σταματάνε να δούνε ποιός παίζει αλλά κυρίως με τι????

Έχει μαζευτεί λαός μιλάμε.... και ο Manager του μαγαζιού του φέρνει άλλη (καλύτερη κιθάρα χωρίς τα νάυλον) του βάζουν πεταλιέρα και boutique ενισχυτή και ο δικός μου δίνει show.....μέχρι που βαριέται ζητάει να μάθει πόσο κάνει η κιθάρα για να την αγοράσει και του λένε 13.000 μάρκα..... τους λέει ότι έχει 9.000 και δεν μπορεί να διαθέσει άλλα, του κάνουν έκπτωση 3.000 αλλά μας έλειπε ακόμη ένα χιλιάρικο και έτσι  πάμε να φύγουμε για να συνεχίσουμε το ψάξιμο.... φεύγοντας όλοι οι υπαλληλοι του έσφιξαν το χέρι και ο security του κρατούσε το μπουφαν για να ξαναντυθεί......

Την επόμενη μέρα που ξαναπήγαμε με το 1000άρικο που μας έλειπε η κιθάρα είχε πουληθεί με το που την ακούμπησε κάτω ο Χρήστος... μας παρακάλεσαν να δοκιμάσουμε άλλες, (οι παλιομπιπ μπιπ ήθελαν να κάνει τζερτζελε ο δικός μου) που όμως είχε ξενερώσει και δεν πήρε τελικά κιθάρα από την έκθεση....

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον η κατασταση θεσσαλονικη οπως την εχω ζησει τοσα χρονια

 

Μαυρομουστακης: Γεια σας κατι σε στρατ γυρω στο 1000αρικο θελω να κοιτα3ω. Πιανει αυτος μια jackson γιαπωνεζα?!?!. Μπαινει στο δωματιακι που εχει τους ενισχυτες και αρχιζει να πεζει. Μετα απο κανα 5λεπτο του λεω φιλε να πεξω και γω λιγο? Οχι εσεις τις γρατζουνατε. Καλα ρε του λεω θα δωσω 1000 ευρω για οργανο που δεν το εχω πε3ει? Ε γιαυτο ειμαι εγω εδω λεει για να πεζω....

 

Λιολιος. Γεια χαρα φιλε την ESP ecplipse FT θελω να δω. Ωχ ρε αγορινα πριν λιγο εδωσα την τελαυταια (ποσο κλασσικο?). Καλα του λεω για πες απο τιμες και ετσι. Περνει υφος γνωστη. Κοιτα επειδη αυτα τα οργανα ειναι αμερικανικα χειροποιητα... ?!?!?!?1υτεδφγφσδ?... Πρεπει να μου τα παραγγειλεις να δωσεις μια γερη προκαταβολη και σε 3-4 μηνες θα την εχεις....

 

Ριχαρδος. Καλησπερα φιλε. Παλιοτερα εφερνες hamer usa. Φερνεις ακομα η μηπως εχει μεινει καποια να την δω? Αδερφε οχι δεν εχω πια αλλα θα σου δωσω να δοκιμασεις μια jacky jackson που τις βαζει κατω τις hamer και μονο 350 ευρω....

 

Στολας: Γεια χαρα φιλε θελω να δω μια jackson japan. Του δειχνω ποια ειναι και μου λειει αδερφε εχω εδω μια αλλη jackson (korea-china κατι τετοιο). Μου λεει ειναι λιγο χτυπημενη κατα τη μεταφορα απο κατω αλλα τη δινω μιση τιμη και πεζει φοβερα. το χτυπημα εν το μετα3υ ηταν σαν να την ειχε "βρει" το πιρουνι απο clark. Λεω αιντε να δουμ. Συνδεει ενισχυτη ανοιγει παω να βαρεσω ακορντο τπτ. Καθολου ηχος. Λειει ενα λεπτο δωστην να την ανοιξω να την φτια3ω. Μετα απο κανα τεταρτο προσπαθειων μου λεει φιλε ακυρο τελικα δες καποια αλλη γιατι αυτη δεν πεζει....

 

Ολες οι περιπτωσεις αυτες ειναι πραγματικα γεγονοτα που ετυχαν σε μενα. Και σε καμια απο αυτες ο πωλητης δεν με ακουσε να πεζω ουτε ενα ακορντο οποτε απορω γιατι ολοι υπεθεσαν οτι εγω αποκλειεται να 3ερω να πεζω και πηγαν να με πιασουν μαλακα ολοι...

 

 

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προς - studio54GR 

 

ναι ρε παιδι μου αλλα τελικα και επαιξες , και σου εκαναν καλυτεη τιμη .... ( η μηπως πιστευεις θα ειχες ποτε τετοια εκπτωση σε ελληνικο καταστημα ...)  ασχετως αν τελικα δεν αγορασες κανενας δεν σε κοροιδεψε η δεν σου φερθηκε περιεργα ....

 

παντως οι εμπειριες αυτες ειναι τρομερες  και δειχνουν πως ορισμενοι μονο επαγγελματιες δεν ειναι ...

 

Να προσθεσω πως λιγες μερες πρην πηγα στο mall στον νακα να αγορασω ενα πικαπ ...

 

και εκει η ιδια εξυπερετιση ... οσο μου κανονιζαν το πικαπ δοκιμασα οτι κιθαρα ηθελα και μαλιστα χωρις καμια ενοχληση ... ( δοκιμασα και καποιες custom stratoxasteroides blade .. μια χαρα !!! )

music is the answer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aλλοίμονο, δεν έκανα παράπονο, απλά σας διηγήθηκα μιά ιστορία... Πάντως είμασταν άτυχοι που χάσαμε το κιθαρόνι....

Κρίμα ρε παιδί μου.

 

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου