Προς το περιεχόμενο

Vocal FX PC-Software για Home-Jam


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να ξεκινήσω με τους συμπαίκτες μου να κοιτάμε κάποιες ιδέες μας στο σπίτι, με μικρά ενισχυτάκια για κιθάρες/μπάσο, σκουπάκια ή rods στα τύμπανα κλπ.

 

Για τη φωνή υπάρχει mic, το οποίο σκέφτομαι να συνδέσω στο PC με κάποιο καλώδιο-adaptor, και το σήμα του θα κοιτάξω αργότερα από ποιον ενισχυτή θα το βγάζω έξω.

 

 

Η ερώτηση/αναζήτηση προτάσεων είναι για κάποιο πρόγραμμα PC, με το οποίο να βάλω effects στη φωνή πριν την στείλω στο ηχείο, γιατί ως γνωστόν, ξερή δεν πάει...

 

 

Και freeware δεχόμεθα, και φθηνά, και αν αξίζει τον κόπο, γιατί όχι και κάτι "τσιμπημένο" σε τιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεία σου φίλε DrRhythm!

 

Χμμμ... μια λύση είναι:

 

  1) να πάρεις to Reaper της Cockos. Το πρόγραμμα αυτό είναι sequencer/host με πολλές δυνατότητες. Η τιμή του είναι μόλις $50 για non-commercial χρήση!

 

  2) να φορτώσεις όποιο effect plug-in σου αρέσει... (το Reaper έρχεται με κάποια δικά του αλλά μπορείς φορτώσεις και απο τρίτους developers).

 

*Καλό είναι να έχεις υπόψην σου οτι σίγουρα θα έχεις κάποιο delay στο σήμα. Το πόσο delay θα εξαρτηθεί από διαφορα, όπως: το pc σου, την κάρτα ήχου σου, το plug-in κ.τ.λ.

I'll follow the signal to the end...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου