Προς το περιεχόμενο

Ιδεα για hammond sampling στο fantom g


neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[quote author=neeq link=γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο site αυτο και θα ηθελα να πω σχετικα με το σαμπλαρισμα των δειγματων του b4 που ανεφερε ο φιλος neeq οτι εγω προσπαθησα να φτιαξω ενα δειγμα του b4 στο fantom x7 αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πετυχω το βιμπρατο οπως ειναι στο b4 και πιστευω πως φταιει το εφε rotary του fantom και το κακο δυστηχως ειναι οτι το οργανο δεν εχει και κανενα organ της προκοπης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο site αυτο και θα ηθελα να πω σχετικα με το σαμπλαρισμα των δειγματων του b4 που ανεφερε ο φιλος neeq οτι εγω προσπαθησα να φτιαξω ενα δειγμα του b4 στο fantom x7 αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πετυχω το βιμπρατο οπως ειναι στο b4 και πιστευω πως φταιει το εφε rotary του fantom και το κακο δυστηχως ειναι οτι το οργανο δεν εχει και κανενα organ της προκοπης

 

Αυτό με τα rotary εφέ του Fantom-G είναι δυστυχώς αληθές.

Η Roland έχει δημιουργήσει μερικούς από τους πιο επιτυχημένους προσομειωτές εφέ και όχι μόνο μέσω της τεχνολογίας COSM, τα οποία κοσμούν πολλά προϊόντα της (μονάδες Boss αλλά και Roland, π.χ. VG99). Είναι τουλάχιστον περίεργη η επιλογή να τοποθετήσει μία επιεικώς ανεπαρκή μονάδα leslie στο καλύτερο keyboard workstation της. Τόσο ο αλγόριθμος 21: Rotary, όσο και ο 22: VK Rotary, όσες ρυθμίσεις και να προσφέρουν, δεν είναι ικανές να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άσε που δεν υπάρχει και κάποιος συνδυασμός με Rotary + Drive/Tube Distortion. Δηλαδή είναι που είναι τα όργανα προϊόν sampling, βάζεις και ένα τέτοιο rotary, το μάμησες το θέμα κυρία Roland.  8)

 

Ελπίζω να το διορθώσουν μέσω μελλοντικής αναβάθμισης, αν θέλουν μπορούν. Η τελευταία έκδοση λογισμικού του V-Synth GT συμπεριλαμβάνει και νέους αλγόριθμους εφέ, επομένως από τη στιγμή που τα εφέ είναι απλά κώδικες λογισμικού που τρέχουν στο hardware του Fantom-G, όλα είναι πιθανά.

 

Για μένα βέβαια, η μόνη λύση σε αυτό το θέμα θα ήταν μία επέκταση ARX-Organ, που θα προσέφερε προσομειώσεις οργάνων μέσω της τεχνολογίας Supernatural (ένα υβρίδιο modeling και δειγμάτων). Ας μην ξεχνάμε ότι οι καλύτερες προσομειώσεις οργάνων στην αγορά προέρχονται από modeling synths (π.χ. Clavia Nord C1) ή VST instruments (π.χ. B4 II).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

ΣΤΟ FANTOM X7 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ SRX ΜΕ ΚΑΛΑ ORGANS?AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

 

Δες αυτή μήπως και σου κάνουν τα όργανα που έχει.

 

SRX-07 ULTIMATE KEYS

 

http://www.rolandus.com/Multimedia/Flash/srx/index.html

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΧΝΑΡΑΚΗ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ORGAN ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΚΑΡΤΑ ΑΞΙΖΕΙ!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ FANTOM Η ΟΘΟΝΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις κεφαλαία.

 

Σχετικά με τον φωτισμό, έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο όργανο. Δεν είναι λειτουργικό πρόβλημα αλλά ηλεκτρονικό. Χρειάζεται επισκευή.

Γιατί δεν το ανέφερες από την αρχή που το αγόρασες; Κακώς...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου