Προς το περιεχόμενο

pro tools 8 η cubase 5?


nisgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.

Νεος στο φορουμ και η ερωτηση απλη(η οχι?)!Αυτο που με ενδιαφερει κυριος ειναι το workflow και η δημιουργικοτητα που σου επιτρεπει το προγραμμα.Με ενδιαφερει η συνθεση με virtual instruments και midi πιο πολυ απο audio και αναρωτιεμαι αν αξιζει να δωσω τα 260 ευρω για pro tools που απεκτησαν επιτελους midi editor με 1 click(wow!!!)η να δωσω κατι παραπανω για να παρω τη studio εκδωση του cubase?Μου αρεσε η απλοϊκοτητα των pro tools αλλα να πρεπει να κανεις zoom(7,4)για να δεις της νοτες μονο παραγωγικο δεν ηταν.Για αυτο τωρα με την εκδωση 8 και με μια πολυ καλη τιμη αρχισα να το σκεφτομαι!!ενδιαφερομαι κυριος για ηλεκτρονικη μουσικη.Εχει δουλεψει καποιος τα 8 να μου πει αν αξιζει να τα προτιμησω???ευχαριστω για το χρονο σας!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιο ευκολο δεν ειναι τα Protools..ειδικα για καποιον που ειναι εξοικιομενος με Cubase,Sonar κτλ. ειναι πολυ εξειδικευμενα και με λεπτομερια σε ολα...στα audio περισοτερο..μμ..αρκετα αβολα,αλλα δυνατα αμα τα ξερεις κανεις τα παντα γρηγορα.το Cubase ειναι πιο φιλικο και σε vst εφαρμογες καλυτερο και με αφθονα plugins..το θεωρω προτειμοτερο να παρεις Cubase 5.Εκτος αμα δεν εχεις καποια καλη καρτα που τοτε παρε ενα πακετακη Protools.

εχω και τις 2 πλατφορμες,για MIDI  το Cubase(το 4 εχω) και με Studio manager που χειριζομαι τα 2 Yamaha Motif es-xs και Korg Trinity V3 που με τα Pro Tools ειναι τυρρανια αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αυτο που θες παρε το SONAR ειναι απλα εκπληκτικο για midi & vst εφαρμογες.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου