VinnieT Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, έχω εναν marshall dsl 401 τον οποιο αγορασα προσφατα απο εξωτερικο (coda music). Απο την πρώτη στιγμή που τον ανοιξα παρατήρησα μόνο οταν παίζω(και στο καθαρό και στο "βρώμικο" καναλι) οτι ακούγεται ένας ήχος σαν θρόισμα/τρίξιμο. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λάμπας ή να μην έχει βιδωθεί κάτι σωστά μέσα στον ενισχυτή ή κατι αλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ... Οποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Με μια προενισχυτρια που ξερεις οτι δουλευει αντικατεστησε μια απο τις προενισχυτριες του ενισχυτη σου και δοκιμασε τον να δεις αν διορθωνεται η κατασταση. Επανελαβε τη διαδικασια για ολες τις προενισχυτριες αντικαθιστωντας μια μια τις λαμπες και δοκιμαζοντας τον. Αν δεν δεις βελτιωση κανε και μια δοκιμη αλλαζοντας τις τελικες. Αν ουτε και τωρα δεις διαφορα ειναι η στιγμη να τον δει καποιος τεχνικος. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Με μια προενισχυτρια που ξερεις οτι δουλευει αντικατεστησε μια απο τις προενισχυτριες του ενισχυτη σου και δοκιμασε τον να δεις αν διορθωνεται η κατασταση. Επανελαβε τη διαδικασια για ολες τις προενισχυτριες αντικαθιστωντας μια μια τις λαμπες και δοκιμαζοντας τον. Αν δεν δεις βελτιωση κανε και μια δοκιμη αλλαζοντας τις τελικες. Αν ουτε και τωρα δεις διαφορα ειναι η στιγμη να τον δει καποιος τεχνικος. Καλη δυναμη δηλαδη! 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Χμμ, λες να ειναι προβλημα στη προενίσχυση; (αν κανω λαθος διορθωσε με αλλα στο "καθαρο" επηρεαζουν οι λαμπες τις προενισχυσης;) επισης αν φταινε περισσοτερες απο μια προενισχυτριες πως θα το καταλαβω;; Θα δοκιμασω παντος να αλλαξω τις προενισχυτριες.. Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Λουκάς Αυγερινός Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2009 Τα Marshall έχουν ένα πρόβλημα στο τροφοδοτικό.Αν δεν είναι οι λάμπες,οι οποίες δε πιστεύω να είναι,πάρε το μηχάνημα σε έναν καλό τεχνικό που γνωρίζεις και άλλαξέ του το τροφοδοτικό.Επίσης κάνε και δοκιμή κατευθείαν. Είχα αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα με καινούργιο ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Το καλώδιο το έχεις τσεκάρει? Είναι σε καλή κατάσταση? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 το μαστερ volume που το εχεις? εχεις σιγουρευτει οτι δεν ειναι απο την κιθαρα η απο καποιο καλωδιο οπως λεει και ο πανω!? τι εντασης ειναι ο ηχος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Periklis Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Υπάρχει μια περίπτωση να συντονίζει το ελατήριο του reverb. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορέι αυτό να υφύσταται στο δικό σου ενισχυτή, στο δικό μου πάντως (LC15R) συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
quintiplet Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Που μένεις φίλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VinnieT Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Ο ενισχυτής είναι 40 Watt. ¨Εχω δοκιμάσει διαφορετικά καλώδια και διαφορετικές κιθάρες και έχω πειραματιστεί και με το volume του ενισχυτή και των κιθαρών.Ωστόσο το τρίξιμο αυτό παραμένει κυρίως σε απο κάποια ένταση και πάνω (master volume 4). Εχω την αίσθηση ότι η ένταση του ενισχυτή δεν είναι αντάξια των watt του. π.χ.έχω ακούσει ένα peavey classic 30 watt (σε ανάλογο χώρο με τον δικό μου) με το volume στο 3 και ο ήχος ήταν πολύ δυνατότερος απο ότι ο δικός μου ενισχυτής στο 6. Μήπως είναι θέμα λαμπών(τελικών ή προενίσχυσης)? Πως μπορώ να ελέγξω αν είναι απο το ελατήριο του reverb? τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Eυχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση