SHIVA1980 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 οταν παω να ανοιξω το flp μου το φορτομα αργει παρα πολυ.. ο υπολογιστης μενει κολιμενος στο "openining:fruity warpper" κατα το τελος και δε συμβενει τπτ!! ..εχει κανεις ιδεα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 Για ποιά έκδοση του FL μιλάμε; Είναι original ή cracked; Πότε ξεκίνησε να σου παρουσιάζει το πρόβλημα; Φόρτωσες πρόσφατα άλλα "σπασμένα" vst; Πιθανότατα κάποιο πρόσφατα εγκατεστημένο plugin σου δημιουργεί πρόβλημα. Απεγκατέστησε/διέγραψε το/τα, ξαναδοκίμασε και εδώ είμαστε πάλι. Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SHIVA1980 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2009 τα φρουτα ειναι τα τελευταια που εχω..τα εχω αγορασμενα..λες να ειναι καποιο plugin? δε το εχω σκευτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση