Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για GT-8


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδια!Εχω μια GT-8 (μεχρι να μου ερθει επιτέλους η Tonelab SE!!!).Η φάση είναι οτι καθαρο ήχο και overdrive/Crunchy βγάζει αρκετά καλα.....αλλα άμα βάλω κάτι σε distortion ο ήχος είναι επιεικώς απαράδεκτος.Μπορεί να φταίω κι εγώ λόγω κακης ρύθμισης...Αλλου που ρώτησα μου είπαν όμως οτι η GT-8 παραέχει ξερά γκάζια οποτε να μήν περιμένω να βγάλω καλό distortion ηχο....εσεις τι λετε?

-=Music is my Aeroplane=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα και εγω την gt-8 ενα φεγγαρι και ουτε εγω ειμουν ικανοποιημενος με τα distortion της...Δεν ξερω πολυ low gain :-\

Μετα την εδωσα και ασχολουμαι αποκλειστικα με line6 και ειμαι ικανοποιημενος σε μεγαλο βαθμο.(και οι vox ομως δεν πανε πισω) ;)

Η δουλεια σου να γινεται και απο εκει και περα...Παντως vox απο οτι ακουω ειναι top κατηγορια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην line 6 δεν μου αρεσουν καθόλου οι ενισχυτές της αλλα βγάζει κατι κορυφαία πετάλια όπως το Line 6 DL-4 (το οποίο το εχω) που πραγματικά είναι άπαιχτα!!!!  :D :D . Όσο για την Vox ακουγα απο πολλούς οτι είναι κορυφαία αλλα μόλις την δοκίμασα έπαθα την πλάκα μου......!!Την περιμένω με αγωνία.Τωρα με την Boss GT-8 θα δώ τι θα κανω ,παίζει να την δώσω σε καποιον μεταλλά γιατι τους περισσότερους τους αρέσει αυτος ο ήχος.

-=Music is my Aeroplane=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλα με την Boss δεν προκειται ποτε να παρεις αυτο που θες..το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις εναν καλο ενισχυτη και να εχεις την οποιαδιποτε πεταλιερα μονο για κανα εφε ι να περνας κανεναν Compressor πριν πας στην κιθαρα..καθαρα γνωμη μου...πιστευω οτι αν δεν το εχει το drive ο ενισχυτης μονος του οτι και να κανεις δεν θα βγαλεις ακριβως αυτο που θες.εχω και Boss gt8,vox tonelad και pod..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου