Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις τους Traynor Amps ?


ZIKO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.traynoramps.com/

 

 

Τους τσεκαρα στο youtube , μου φανηκαν αρκετα καλοι ,με πολλα features , made in Canada και σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη .Τους εχει κανεις χρησιμοποιησει, αγορασει η εστω ακουσει  live  ?

Tone is in the ear of the beholder

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν ενισχυτές όπου έχω διαβάσει λένε οτι είναι πάρα πολύ καλοί.Τους έχει ο Λιολιος αν θες να τους δοκιμάσεις.

never compromise tone for features....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aγορασα προσφατα τον traynor ycv20 WR με το celestion greenback... (15 watt)

 

Πολυ γλυκα καθαρα, αρκετα ευελικτο ηχοχρωμα, προκειται για ενα λαμπατο ενισχυτη που μπορεις παρα πολυ ευκολα να ευχαριστηθεις και στο σπιτι!!

το reverb του αρπαζει παρα πολυ γρηγορα κ πανω απο το 3 πχ ειναι τελειως μαπα.

Η κατασκευη του ειναι σε πολυ καλο επιπεδο, καλοστημενος, στιβαρος κτλ... πλακετα απο usa τα υπολοιπα canada.

Το βρωμικο καναλι του επισης νομιζω οτι δεν εχει καποιο στανταρ προσδιορισμο (γενικα ψιλοψοφιο, μετριο vintage) κ δε ξερω κατα ποσο ειναι τελικα χρησιμο.(κραταω ομως καποιες επιφυλαξεις για το πως ακουγεται μαζι με μπαντα κ κατ επεκταση σε μιξη σε μεγαλες εντασεις, δε το εχω δοκιμασει ακομα με το σχημα)

 

Αν θα τον προτεινα ομως σιγουρα θα το εκανα μονο λογω του καθαρου του καναλιου που πραγματικα για ενισχυτη A CLASS στα 15 WATT ειναι φοβερο με πληθος συχνοτητων πολι καλο tone κ με εμφαση στα μεσαια (δε ξυνει σε καμια περιπτωση κ σκεψου οτι τον παιζω με humbucker)

 

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν εχει αρκετο headroom αλλα απο προσωπικη ερευνα που εχω κανει με μια αλλαγη των τελικων το προβλημα περιοριζεται αισθητα.

 

Αυτα σε πρωτη φαση.. αν θες κ περαιτερω λεπτομερεις... ευχαριστως!!!!! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ έχω τον Traynor YVC80q και όντως είναι πολύ αξιόλογος ενισχυτής.. Πολύ καλή κατασκευή, καταπληκτικό καθαρό κανάλι και το drive με λίγο ψάξιμο κάνει τη δουλειά του.. Μετά την αλλαγή λαμπών (έρχεται μαμά με 3 Sovtek 12AX7WA και 4 Sovtek 5881WXT) με 3 Τung Sol 12AX7 και 4 Sed Winged C 6L6 είδα πολύ μεγάλη διαφορά και προτείνω όντως την αλλαγή των μαμά λαμπών... Ειδικά το drive έγινε πολύ πιο σφιχτό και μουσικό, με πολύ καλύτερη διαύγεια και άφθονες αρμονικές...

 

Όπως και να έχει είναι μια αξιόλογη περίπτωση ενισχυτή, δεν είναι high gain αλλά με τα κατάλληλα πειραγματάκια δεν θα σου λείψει ποτέ το gain... Από κατασκευή δεν το συζητάμε, φαίνεται και στο πιο άπειρο μάτι η ποιότητα.... Για να μην πω για Balanced XLR έξοδο και ενσωματομένο DI... Σε συνδιασμό με την τιμή λοιπόν, γίνεται μια σεβαστή πρόταση για καλό λαμπάτο ενισχυτη!

 

Μόνη ένσταση.... είναι ΑΣΗΚΩΤΟΣ!!!!!!

Όχι άλλα μινόρε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε govanmaniac σε χαμηλες εντασεις πως παει ο δικος σου??? εχει το χαρακτηριστικο punch του καθαρου του??? Eγω παντως με τον 15ρη βεβαια δε περιμενα οτι θα ειχα λαμπατο κ θα επαιζα πραγματικα οτι ωρα θελω κ με πραγματικα πολυ σωστη συμπεριφορα στις χαμηλες εντασεις.

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γεγονός ότι για να αρπάξει το θηρίο απαιτεί εντάσεις ότι πρέπει για να μαζέψουν υπογραφές οι γείτονες και να μου κόψουν την καλημέρα.... Βέβαια τις ΛΙΓΕΣ φορές που έχω παίξει σε τέτοιες εντάσεις πραγματικά άξιζε τον κόπο και είχα την αίσθηση ότι το παραμικρό που έκανα έβγαινε από τον ενισχυτή με τρομερή ακρίβεια....

 

Στις νορμαλ συνθήκες, δηλαδή σε χαμηλές εντάσεις, όντως χάνει αρκετά ο ήχος αλλά διατηρεί σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά του... Και το drive του το έχει και punch έχει αλλά πως να το κάνουμε θέλει ένταση... 80 watt είναι ... Σαν να οδηγείς μονοθέσιο F1 στη Σόλωνος με κίνηση... Κάπου χάνει..

Όχι άλλα μινόρε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου