Προς το περιεχόμενο

προβλημα με φωνη με πυκνοτηκο και emu 0404!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποίησε και κανένα Compressor εφφέ (θα έχει το Ableton λογικά) στο κανάλι της φωνής, και παίξε με τις ρυθμίσεις που έχει επίσης!! Κάπου θα φτάσεις, έστω και κατά τύχη δε μπορεί!

 

αλλά ναι:

 

Tο προβλημα ειναι αοριστο γιατι το παιδι δεν ξερει καν τα βασικα και προσπαθει να τα βγαλει περα με προγραματα θυρια.

Φιλε πρωτα πρεπει να μαθεις τα βασικα δηλαδι πως π.χ ηχογραφουμε μια φωνη???? και γενικα να μαθεις βασικες γνωσεις audio and midi πολυ βασικες. Οπως εχουν πει πολοι εδω, με συμβουλες τυπου κατεβασε λιγο το ταμπουρο ανεβασε λιγο τις κιθαρες χωσε κανα κιλο db στους 1208 χιλιοκικλους χειροτερα γινοντε τα πραγματα. Αν τωρα εκτιμησα λαθος την κατασταση τοτε συνχωραμε αλλα σε ειδα που εγραψες τι ειναι το feedback και λεω στην αρχη θα βρισκεσαι.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sory αλα δεν ξερω πολλα.

 

Κατσε και ΜΑΘΕ τοτε.

 

Sorry για τον εντονο τροπο μου αλλα τα να περιμενεις να κανεις καλη ηχογραφηση φωνης με...χυμα συμβουλες απο το noiz (χωσε 2 db εκει βγαλε 1 κιλο βαβουρα απο εκει και τηγανισε 222 γραμμαρια ... παστουρμα κατω απο το μονιτορ.... ;D ;D) μαλλον δεν ειναι και οτι καλυτερο.

 

Μαθε τα ΒΑΣΙΚΑ περι ηχογραφησης (δοξα τω θεω οι πληροφοριες ειναι ΠΑΝΤΟΥ στο νετ),πειραματισου & μετα  βλεπουμε εδω ειμαστε.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου