Προς το περιεχόμενο

Εχει πουλησει κανενας τιποτα στο Ebay;


tenzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας.

Ειπα να πουλησω την κιθαρα μου στο ebay γιατι στη Ελλαδα υπαρχουν καποιες δυσκολιες.Γινεται καποιος με παρομοια εμπειρια να μου πει τι επιλογες υπαρχουν στις μεταφορικες εταιριες και κυριως ποια τα εξοδα?Υπαρχουν διαφορετικες τιμες για καθε χωρα της Ευρωπης η υπαρχει κοινη ταριφα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν και χρησιμοποιω το ebay για αγορες ειτε απο Ευρωπη ειτε απο Αμερικη νομιζω οτι για εμας που ζουμε Ελλαδα ειναι λιγο δυσκολο να πουλησουμε οτιδηποτε στο ebay και ο λογος ειναι απλος..........η Γερμανικη, η Γαλλικη, Αγγλικη κ.λ.π αγορα(καλα για την Αμερικανικη δε το συζηταμε) ειναι αρκετα μεγαλες για να βρουν οτι ζητανε χωρις οι χρηστες των χωρων αυτων να επιβαρυνθουν με τα υψηλοτερα ποσα που απαιτουνται για να τους στειλεις εσυ το ιδιο πραγμα απο Ελλαδα. Με λιγα λογια βρισκουν ευκολα αυτο που εσυ θες να τους πουλησεις και στο δικο τους, "ντοπιο ebay"και πληρωνουν λιγοτερα μεταφορικα σε σχεση με αυτα που θα πληρωναν για να το λαβουν απο Ελλαδα.........

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακριβως αυτα που λες fenderiarh δυστυχως για εμας...δυσκολα τα πραγματα εκτος αν ειναι κανα πεταλακι και οτιδηποτε πολυ μικρου βαρους..em.icon.evil.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω πουλησει αρκετα πραγματα (& κιθαρες) στο ebay ,αλλα το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ προβλημα που θα αντιμετωπισει ο νεος "πωλητης" ειναι οτι ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ FEEDBACK δεν θα τον εμπιστευτει ΚΑΝΕΝΑΣ ενδιαφερομενος αγοραστης μια & η Ελλαδα ανηκει στις τυπικες SCAM χωρες...

Μονο με ΘΕΤΙΚΟ FEEDBACK 100% (& με πανω απο 20 θετικες γνωμες) εχεις ελπιδα να ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ κατι ειδικα στην Αμερικη.

Τα μεταφορικα με europarcel ΕΛΤΑ μεχρι 20 κιλα για Ευρωπη ειναι 20-30 ευρω στανταρντ.

Για Αμερικη μπορεις να τα στειλεις σε 3 ημερες με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ (ΕΜS) πολυ φθηνα (γυρω στα 60 ευρω για μια κιθαρα σε gigbag)

 

www.elta.gr

 

επισης μονο αν εισαι συνδρομητης στο Paypal θα αγορασει καποιος απο εσενα απο τις ΗΠΑ (στην ΕΟΚ δεχονται να σου στειλουν εμβασμα συνηθως),δυστυχως ομως το Paypal θα "κρατησει" τα λεφτα που σου στειλανε μεχρι να τα 'χρησιμοποιησεις" μια & δεν πιστωνει ακομα τραπεζικους λογαριασμους στο Greece :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια!απο οτι βλεπω μπηκαμε και εμεις στις χωρες που θεωρουνται αρκετα αξιοπιστες!

Οντως το Paypal στελνει πια τα λεφτα (αφου βεβαια κρατησει την προμηθεια του) και σε ελληνικες τραπεζες,πολυ φοβαμαι ομως οτι οι εγχωριοι τοκογλυφοι θα βαλουν επιπλεον προμηθεια για εισερχομενο εμβασμα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι κιθάρα δεν&μπορείς να πουλήσεις στην Ελλάδα?!! σορρυ αλλα πάντα υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρετε...εκτος εαν είναι τοσο συλλεκτική και κάνει 100000000!!!!

superfunk για τις τιμές που είπες είσαι σίγουρος? εγώ σκεφτόμουν να βγάλω κάποοα πράγματα ebay...αλλα ρώτησα τιμές και ποσο χρόνο θα κάνει να πάει το αντικείμενο...και ήταν απλα απαγορευτικά!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα μου στο να πουλησω την κι8αρα ειναι οτι βρισκεται στην επαρχια και ετσι το αγοραστικο κοινο ειναι περιορισμενο (αν υποθεσουμε οτι καποιος θελει να ακουσει την κιθαρα πριν την αγορασει).

Οσο αφορα τις τιμες η EMS για παραδειγμα χρεωνει 57Ε ενα δεμα 5 κιλων και 87E ενα δεμα 10 κιλων (προς Ευρωπη).

Με κανονικο δεμα με τα ελτα δεν βγαινει πολυ φθηνοτερα παντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη για το (ολίγον τι) άσχετο του θέματος, αλλά γιατί κιθάρα μιλάμε και πόσο την πουλάς; (πού ξέρεις παίζει και να τη θέλω εγώ... :wink:

Ρωτάω γαιτί πιστεύω ότι όλο και κάποιος αγοραστής θα βρεθεί. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις αγγελία κτλ.

 

Πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα ίσως έχεις και μία ευκαιρία να την πουλήσεις και λίγο ακριβότερα απ'ότι στο eBay, με την έννοια ότι:

α) Οι τιμές στο εξωτερικό είναι γενικά αρκετά πιο φθηνές

β) Αν την πουλήσεις σε κάποιον απ'έξω θα του έρθει με τα μεταφορικά ακριβότερα (λιγότερο κέρδος γαι σένα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου