Προς το περιεχόμενο

Video and sound recording


Mikko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα σε ολους...Λοιπον αυτο που θελω να κανω ειναι να παιζω κατι Live να το τραβαω σε video αλλα να ηχογραφω ...και δεν εννοω να ηχογραφω απο το μικροφωνακι της καμερας αλλα εσωτερικα...εχω μια εξωτερικη καρτα ηχου E-MU 0404 USB...τι θα μπορουσα να κανω...thanks. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

soundcard output to cam audio input?  :)

 

Δεν είναι καλό αυτό. Δεδομένου ότι θα γράψει τον ήχο μέσω της καμερας. Μπορείς να ηχογραφήσεις την κάμερα έστω και με το μικρόφωνο, για να έχεις ένα σημείο αναφοράς στον συγχρονισμό εικόνας/βίντεο και ταυτόχρονα να ηχογραφείς τον ήχο με την E-MU (ΣΙΓΟΥΡΑ θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο απο το να γράψεις απο το line in της κάμερας). Μετά τα ρίχνεις σε ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (Windows Movie Maker, imovie) και τα συγχρονιζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα παλιοτερα μια creative web cam και το προγραμματακι το οποιο χρησημοποιουσες για να γραψεις βιντεο στις ρυθμισεις σου εδεινε την επιλογη να επιλεξεις απο που θελεις να ηχογραφεις.. onboard mic.. καρτα ηχου... οτιδιποτε... τσεκαρε τις ρυθμισεις σου.. τουλαχιστον να γλειτωσεις το edit..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου