Προς το περιεχόμενο

nuendo. εγγραφη όλων των καναλιών σε ένα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και από μένα . Θα ήθελα να ρωτήσω για nuendo πως μπορώ ,αφου έχω τελειώσει με τη μιξη να γραψω όλα τα κανάλια ( με τις ανάλογες ρυθμίσεις φυσικά) σε ένα. και πώς στη συνέχεια θα κάνω export το συγκεκριμένο κανάλι χωρίς να παρασυρω μάζι άλλα κανάλια.

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για groove agent to εξής:

Ανοιγω ένα midi κανάλι. Πατάω εγγραφή. Τελειώνω. Ενώ λοιπόν έχω πάρει τον ήχο και στο tempo που θέλω μάλιστα. δεν εμφανίζονται τα ανάλογα σημαδάκια στο χάρτι του midi καναλιού.......γιατι? Το ίδιο συμβαίνει και με το stylus RMX

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

"Επιλέγεις" με τον κέρσορα όλα τα track που θέλεις να κάνεις export και αν οι "συντομεύσεις" του Nuendo δουλεύουν ...πατάς το πλήκτρο "P" για να μπούν αυτόματα τα tabs αρχής - τέλους του κομματιού. Ενναλακτικά, τα μετακινείς χειροκίνητα με το ποντίκι.

 

Κάνεις export στο format που θες ...και μπορείς αργότερα να το κάνεις import σαν μεμονωμένο -mono ή stereo- κανάλι.

Όποτε δεν χρειάζεσαι κάποιο κανάλι στο export, το κάνεις "mute".

 

Ελπίζω να κατάλαβα την ερώτηση και να βοήθησα κάπως...  :-\

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nikolo απλά θα προσεξεις να παιζουν ολα τα καναλια, να μην ειναι καποιο σε σολο, θα κάνεις αυτό που λέει ο tone ώστε να μπουν οι μαρκερς του απο που μεχρι που θα γραφει και τελος πας στο file / audio mixdown και τέλος, κάνει export τα παντα σε ενα αρχειο.

Α! Επίσης rtfm.

;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις...........Toneless....αυτό που μου γράφεις με βοηθάει πολυ σε πρώτη φάση..........όμως θα σου δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ. Ας πούμε ότι έχω ανοίξει 5 audio κανάλια και έχω γράψει 3 κιθάρες ένα μπάσσο και μία φωνη.οκ? στο τέλος αποφασίζω  απο αυτά τα 5 ότι θέλω στην τελική μίξη να είναι τα  3. Ας πουμε η μία κιθάρα το μπάσο και η φωνη.......... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.......θέλω να ανοίξω ένα έκτο audio κανάλι , να ηχοραφήσω τα τρία κανάλια που έχω επιλέξει και στη συνέχεια να exportaro μόνο αυτό το κανάλι. Πως γίνεται αυτό?

Ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νικολο όπως γράψαμε, δηλαδη θα κάνεις mute πχ. το 4 και 5 και θα πας file export audio mixdown. Αυτο θα κάνει ενα wav (ή ότι του πεις εσύ) με τα κανάλια που ειναι ενεργά (τα 3 πρώτα δηλαδη που θες). Απο κει και πέρα πας file import audio file, του δειχνεις που έσωσες το mixdown και στο ξαναβάζει μεσα στην μίξη. Δεν εχω δει να εχει σε real time να στο εμφανίζει σε νεο καναλι. Πρεπει δηλαδη να κανεις export και import.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ πολύ .είναι κατανοητό!!!!!!!!!..........Απλα (χωρίς βέβαια να είμαι και σίγουρος μιας και είμαι αρχάριος στο πρόγραμμα άρα και ψιλοάσχετος,) νομίζω πως έχω δει σε κάποια στοuντιο να το κάνουν αυτό απευθείας χωρίς export και import.........Anyway και έτσι μια χαρά είναι.............thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να μας πεις και τι κάρτα ήχου έχεις; Αν σου περισσεύουν είσοδοι/έξοδοι, μπορείς να βάλεις τα κανάλια που θες να παίζουν από την έξοδο (π.χ.) 3-4 της κάρτας σου και ταυτόχρονα να τα ηχογραφείς από την είσοδο 3-4. Εσωτερικά (δηλαδή μέσα στο Nuendo, χωρίς να 'λουπάρεις' το σήμα μέσω της κάρτας ήχου) κατά 99% δεν υπάρχει τρόπος..

 

Πάντως, πιστεύω θα ήταν περιττό να κάνεις τέτοιες 'μανούβρες', γιατί αυτά που σου είπαν τα παιδιά είναι η καλύτερη λύση! Και κάτι ακόμα για το export: Στο παράθυρο του export, δηλαδή εκεί που του λες που θα σώσει το αρχείο, σε τι format κτλ., κάπου προς τα κάτω έχει μια επιλογή "import to audio track" ή κάπως έτσι (δεν το χω μπροστά μου τώρα:/)

 

Αν τικ-άρεις αυτήν την επιλογή, τότε αυτόματα το καινούριο σου αρχείο θα μπει σε ένα κανάλι στο Nuendo, στην ίδια θέση που είναι και τα 3 αρχεία που έκανες export.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω μια κάρτα emu 0202 όποτε  insominia δεν είμαι για πολλά πολλά όπως καταλαβαίνεις. Το home studiaki που έκανα είναι πολύ απλό ίσα ίσα για να ηχογραφώ κάποιες ιδέες. Αυτή τη περίοδο ''παίζω'' με το nuendo αλλά οκ τα βασικά μπορώ πλέον να τα κάνω. Σιγά σιγά θα προσπαθήσω να εμπλουτίζω τα κομμάτια και μέσω άλλων προγραμμάτων όπως  groove agent , stylus klp. To νοιζ είναι φοβερό site ειδικά για αρχάριους σαν και εμένα. Α να ρωτήσω.............υπάρχει ασ πούμε κάποιος αγραφος κανόνας του φόρουμ όσον αφορά το πόσο συχνα μπορει να θέτει κάποιος ερωτήσεις..............Ξερετε μη γίνει και κατάχρηση της βοήθειας που προσφέρεται

Thanks και πάλι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι φυσικά, δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας, το μόνο που ζητάει το noiz είναι γενικώς να κάνουμε search πριν ποστάρουμε κάποιο θέμα γιατί πολυ πιθανόν να εχει ήδη απαντηθεί και συζητηθεί πληρέστατα, οποτε ετσι αποφεύγουμε τα άσκοπα τοπικ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου