Προς το περιεχόμενο

Πως χρησιμοποιειτε εξωτερικους processors στο SX?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δουλευω με το Cubase για 7 περιπου χρονια αλλα μέχρι στιγμής οτι και να ηθελα να κανω processing το εκανα με plugin. Γι'αυτο το λογο αγορασα και την Powercore Firewire και τα plugin της Sony, Oxford.

Παροτι το επιπεδο του ηχου μου ανεβηκε αρκετα μετα την αγορα αυτη (και τα Waves δεν ηταν καθολου μα καθολου ασχημα) ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα εχω την αναγκη να βαλω σε καποιο καναλι μου εναν εξωτερικο κομπρεσορα,ή καποιο eq η ενα εξωτερικο βαθος.

Ενω μπορω κατα καποιον τροπο να υποθεσω με ποια διαδικασια θα προσθεσω ενα εξωτερικο send effect sto Cubase(δημιουργια αντιστοιχου καναλιου, καταλληλο routing στην καρτα ηχου) εχω αμφιβολιες για το πως θα χρησιμοποιησω ενα compressor για παραδειγμα σαν insert. Πρεπει να στειλω το output του συγκεκριμενου καναλιου που θελω να συμπιεσω στον κομπρεσορα και ταυτοχρονα να ηχογραφω την εξοδο του κομπρεσορα σε ενα αλλο καναλι η υπαρχει και καποιος αλλος πιο ευκολος (και πιο σωστος)τροπος που ισως αγνοω?

Και κατι αλλο:ενω με την περιπτωση των plugin μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα συγκεκριμενο eq οσες φορες σου το επιτρεπει η CPU σου σε οσα καναλια θες με ενα hardware eq η compressor εισαι περιορισμενος στο ενα καναλι τη φορα(μιλαω φυσικα για insert effects oxi gia sends).Αν κανω λαθος διορθωστε με :oops:

 

Διαφωτιστε με σας παρακαλω!Αυτα παθαινουμε εμεις οι νεοι που συνηθιζουμε στην ευκολια των plugins του σατανα! :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

An theleis diavase to manual tou SX3 kai des kai sti Yamaha gia to thema. Auti ti stigmi den exo ti dunatotita na doso alles plirofories.

 

Θα ξανακοιταξω το εγχειριδιο του SX3 αν και δε νομιζω οτι εχω βρει κατι που να περιγραφει αυτο που θελω να κανω. Οσο για τη Yamaha γνωριζω για το νεο πρωτοκολλο Studio Connections ωστοσο αυτο προς το παρον αφορα αποκλειστικα εξοπλισμό Yamaha.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και όμως, :)!! υπάρχει το σχετικό κεφάλαιο στο Operation Manual του Cubase SX. Στο κεφάλαιο Αudio effects, στο τμήμα

Using external effects (Cubase SX only) 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου