Προς το περιεχόμενο

Αντίο στον Michael Jackson.....


menelaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 217
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Και τι έγινε αν γούσταρε αγοράκια? ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? Ξέρεις ρε μάγκα αν ο γείτονας σου δεν κάνει τα ίδια? Ο κολλητός σου? Ο αδελφός σου? Τόσοι και τόσοι, πολιτικοί, παπάδες, γιατροί, δικηγόροι, ένα τσούρμο "χαμόγελα colgate" κάνουν τα ίδια και 100 φορές χειρότερα, ο michael jackson μας πείραξε.

 

  Αν υποθέσουμε, πάντως, οτι είχε αυτές τις παιδοφιλικές τάσεις, εμένα ρε παιδιά δεν μπορεί να με αφήσει ασυγκίνητο ούτε να τον θεοποιήσω επειδή δεν είναι πλέον εν ζωή, μόνο και μόνο κρίνοντας απ' την καλλιτεχνική του αξία. Πολύ απλά γιατί σε αυτό το θέμα δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από τον πολιτικό, τον δικηγόρο, τον παπά ή το το γειτονά μου που, τυχόν, έχει πράξει (πράττει) τα ίδια. Και ναι θα με πειράξει αν μέσα σε αυτούς συγκαταλέγόταν και ο ΜJ.

Δεν μπορεί κανένας πάντως να υποστηρίξει με σιγουρία τα ατοπήματα του άρα και να τον κρίνει κατηγοριματικά!

 

Σχετικά με τη καλλιτεχνική του πορεία ποτέ δεν τον παρακολούθησα αλλά δηλώνω σεβασμό για την προσφορά του, μόνο και μόνο επειδή τον ξέρει και η κουτσή Μαρία (σίγουρα κάτι σπουδαίο θα έκανε).

 

Να ναι καλά λοιπόν εκει που είναι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ώστε να επηρρεάσουν με τις επιλογές ζωής τους την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

 

βρε την κακόμοιρα την ανθρωπότητα, εκεί που της πήγαιναν όλα τόσο καλά...

 

Τεσπά, Rest in Peace, δεν νομίζω να είχε και καθόλου ειρήνη στην ζωή του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε διαφωνώ στο ότι ο άνθρωπος προφανώς δεν είχε ακριβώς την ενδεδειγμένη πορεία και ψυχολογικά και νοητικά μάλλον δε βρισκόταν ποτέ στην καλύτερη των καταστάσεων. Και φυσικά ισχύει το ότι δεν πρέπει κανείς να γλιτώνει πιθανά εγκλήματά του λόγω της όποιας καλλιτεχνικής αξίας του. Φυσικά δε, ο θάνατος κάποιου δεν αλλάζει κάτι. θα παρατηρείς όμως πως δε σχολίασα καν τα δικά σου λεγόμενα (θυμάσαι πιστεύω πως στο παρελθόν το έχω κάνει, όταν θεώρησα πως ενίοτε ήσουν εκτός των -δικών μου- ορίων --- το γράφω απλώς για να προλάβω απαντήσεις τύπου "ναι, για τον eye δε λέει τπτ γιατί έχει 5000 posts"). Διότι θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να μιλήσεις για τον οποιονδήποτε και πολλοί τρόποι να δικαιολογήσεις (ή όχι) τα λεγόμενά σου. Ο τρόπος με τον οποίον εσύ αναφέρθηκες στο θέμα λοιπόν δεν ήταν "επιπέδου Λαμπίρη" κατά τη γνώμη μου ;)

 

Δε θεωρώ πως πρέπει να εθελοτυφλούμε μόνο και μόνο λόγω της μουσικής πορεία κάποιου, και αν ήταν δικαίωμά του να κάνει πολλά απ'όσα έκανε, σίγουρα κατηγορείται και για πράξεις που δε δικαιολογούνται με την προσφιλή αυτή έκφραση: δεν ήταν "δικαίωμά του". Το ζήτημα όμως είναι να μιλάμε για πράγματα που πραγματικά γνωρίζουμε, και όταν ΔΕ γνωρίζουμε να κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις. Με ενοχλεί γενικώς αυτή η λογική "έτσι δείχνει, άρα έτσι είναι, άρα σταυρώστε τον". Με ενοχλεί ακόμα και για πολιτικούς που πιθανώς με κλέβουν: αρνούμαι να τους καταδικάσω χωρίς επαρκή στοιχεία. Ας μιλήσουμε λοιπόν για έναν πολύ μεγάλο καλλιτέχνη και έναν άνθρωπο αμφιλεγόμενης πορείας, προσπαθώντας όμως να μείνουμε μακριά από εύκολους αφορισμούς και δίνοντας το benefit of the doubt όπου χρειάζεται. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας θυμηθούμε και τα αγαπημένα μας τραγούδια..... ας αρχίσουμε με κάτι διαφορετικό από τα πολύ κλασσικά.......

 

http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg&feature=related

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μενιο συμφωνω μαζι σου σε ολα τα λεγομενα και στο earth song! (βαζω μια  live εκτελεση που προσωπικα μου αρεσει πολυ!)

 

 

 

αυτο το τραγουδι ακουγα οταν διαβασα το thread για τον θανατο του

http://www.youtube.com/watch?v=ziIO02H5eh4

:( :( :(

Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου