Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΠΑΘΗΤΙΚΩΝ - ΕΝΕΡΓΩΝ SUBWOOFER


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ  ΕΧΩ 4 PEAVEY IMPULSE 200  ΜΕ 300 WATT RMS ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ 12"  ΜΕ ΚΟΡΝΑ  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΠΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ DB TECHNOLOGIES SW18 PRO  ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚAI RCF ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΜΕΣΑ. Η ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ SUB ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ PROCCESORA  ΑΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΩ .ΕΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ  ΕΝΕΡΓΑ ....... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοβάμαι μήπως η λύση των DB σου δημιουργήσει κάποια τρύπα στον ήχο. Νομίζω πως καλύτερα είναι να έχεις έναν processor στα χέρια σου και να κάνεις το δέσιμο των ηχείων με sub της ιδίας μάρκας (πχ Peavey SP218 Subwoofer 2x18 in.) παρά να μπλέξεις με κάποιο άσχετο αυτοενισχυόμενο. ;)

Εκτός αν σε παίρνει να πάρεις παραμάσχαλα έναν δορυφόρο και να τον δοκιμάσεις πάνω στο sub που ανέφερες να δεις αν σου κάτσει...Καλή επιτυχία anyway! :)

Τα μπάσα τρώνε τα λεφτά,τα πρίμα τρώνε τ'αυτιά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παθητικά της DB έχουν μέσα crossover? Σε κάθε περίπτωση αν πάρεις παθητικά, το απλούστερο που θα χρειαστείς είναι ένα απλό αναλογικό crossover 2 δρόμων. Δεν κοστίζει παραπάνω από 100-130 ευρώ. Αφού έχεις τελικό περίσευμα, να τα παίξεις. Το σωστό θα ήταν δορυφόροι και sub να μπουν επάνω στο crossover και η κάθε μπάντα (hi / lo) να πάει σε ξεχωριστό τελικό (ηχεία / sub). Αν θα βάλεις eq ή compressor είναι άλλη ιστορία, πράγματα που θα βρεις σε έναν πιο ολοκληρωμένο controller (ο φθηνότερος κοντα στα 500 ευρώ DBX PA). Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο, να είναι ίδια μάρκα τα sub με τους δορυφόρους. Εκεί που συνήθως δημιουργείται πρόβλημα με τέτοιους συνδιασμούς, είναι η "κοινή" περιοχή συχνοτήτων, γύρω στην περιοχή crossaρίσματος και μπορεί να χρειαστεί και κάποιο eq. Το ίδιο συμβαίνει και αν είναι αυτοενισχυόμενα. Αν βάλεις τους δορυφόρους να κάτσουν ακριβώς επάνω στα sub θα έχεις την καλύτερη ομοιογένεια στον ήχο, και τα λιγότερα άλλα προβλήματα (ακυρώσεις, delay, διασπορά, κτλ)

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου