Προς το περιεχόμενο

RGT εξετασεις,


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια προκειται να εξεταστω στα 5,6,7,8 grade στην κιθαρα και στο grade 6 στα θεωρητικα,αν μπορειτε  δωστε μου πληροφοριες για τις εξετασεις,πως γινονται,τι γινεται,οτιδηποτε,thanks.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλα μαζί ταυτόχρονα;;

 

Βασικά, πηγαίνεις αρχικά στο

http://www.lcmexams.gr/

 

έχει εκεί αρκετές πληροφορίες.

 

Γενικά ξεκαθάρισε αν όντως σε ενδιαφέρει αυτό, διότι η ουσιαστική αξία του είναι

α) εάν θέλεις να πάς Αγγλία για σπουδές μετά

β) Αν γενικά σκέφτεσαι να διδάξεις

 

Απο κει και πέρα, δε ξέρω αν είσαι σε κάποιο ωδείο (υποπτέυομαι πως ναι, οπότε και σε στέλνει ο καθηγητής σου;) θα κάνεις την αίτησή σου, θα σου στείλουν το βιβλίο με την ύλη της εξέτασης και θα οριστεί και ημερομηνία εξέτασης (Υπάρχει χειμερινή και καλοκαιρινή)

 

Στα όργανα η εμπειρία μου είναι σε μπάσο, αλλά τα βασικά είναι τα ίδια, κλίμακες, αρπέτζιο, μετά κάποια έτοιμα σχήματα, αυτοσχεδιασμός και από το 6 επίπεδο και πάνω κάποιου τύπου ειδικότητα (στο μπάσο ήταν σλαπ, σολο, ή ανάγνωση παρτιτούρας)

 

Στα θεωρητικά, αν δεν κάνω λάθος το υποχρεωτικό για να δώσεις το 8 είναι το επίπεδο 5, όχι ότι θα σε χαλάσει το 6, αλλά και για διαφορά χρημάτων εγώ μπορεί και να το σκεφτόμουν.

 

Δεν έχω δώσει ακόμα κάποιο θεωρητικό, αλλά από πληροφορίες που πήρα από καθηγητή μου είναι αρκετά εύκολο, αν έχεις κάποιες γνώσεις θεωρίας κτλ κτλ.

Το κουφό του είναι πως έχεις να γράψεις και μια έκθεση (νομίζω για ένα αγαπημένο καλλιτέχνη...!)

 

Τέλοσπαντων σαν εξέταση τουλάχιστον απ τη δική μου εμπειρία δεν είναι κάτι δύσκολο, όπως κάθε άλλη εξέταση απλά θέλει μια συστηματικότητα στο διάβασμα.

 

Διάβασε τη σελίδα που σου έβαλα πάνω πάνω και ότι άλλες απορίες πες κ κάτι θα βρούμε :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως αναφέρθηκε οι εξετάσεις χωρίζονται σε κάποια section(Chords,scales,solo,arpegios κτλ) και ανάλογα το επίπεδο που δίνεις υπάρχει και συγκεκριμένη ύλη πάνω σε αυτά.Στο βιβλίο που θα σου στείλουν γράφει σε τι εξεταστείς.Γενικά αν είσαι τυπικός(ξέρεις την ύλη σου και πως να απαντήσεις) και συγκεντρωμένος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Αυτοί που έχουν στυλ "σιγά τώρα το ξέρο αυτό" ή προσπαθούν να εντυπωσιάσουν συνήθως χάνουν μονάδες.Υπάρχουν επίσης και κάποια βιβλία του RGT με περισσότερους οδηγούς για Rhythm playing και άλλα τέτοια καθώς και ένα προγραμματάκι για pc.Αν θες κι' άλλες πληροφορίες  ή οτιδήποτε στείλε μου pm.Καλή μελέτη και καλή επιτυχία!!   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου