Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου ή κατι αλλό?


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας είμαι καινούριος εδώ,σας ανακάλυψα τυχαία πάνω στο searching που κάνω εδώ και λίγο καιρό πάνω στο θέμα που με απασχολεί.Θα ζητήσω την βοήθεια σας σε θέματα που με απασχολούν τώρα τελευταία και ελπίζω να με διαφωτίσετε.Λοιπόν αρχίζω:Έχω έναν 3.0 ghz intel me ΗΤ kai 1 giga ram με μια audigy 2 bulk που πηρα πριν 2 χρόνια.Θέλω λιγοτερο latency σαφως για το midi controller πραγμα που δεν μου δίνει η τωρινή μου κάρτα.Έμαθα οτι θα κερδίσω και ποιότητα ήχου στα audio μου με καποιες αλλες.Θέλω να γίνει και κατι με τα vst γιατί γονατίζει το pc όταν φορτώνουν πολλά,αυτο οφείλετε καθαρά στην cpu και το πρόγραμμα μουσικής ή και στην κάρτα ήχου?(Η βασική μου απορία).Το αποτέλεσμα της έρευνας μου στην αγορά και στο internet είναι οι :M-audio audiophile 24/96 kαι 24/192.Emu 0404 και 1212m.Terratec phaze 22 και 28.Για κατι άλλο προς το παρόν θα γονατίσω εγώ οικονομικά.

 

Πείτε μου τι να κάνω?Να περιμένω,να αγοράσω να μείνω όπως είμαι γιατι δεν θα κερδίσω και πολλά?Help,help,help.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πρόβλημα οφείλεται στην κάρτα ήχου,και στους κακογραμμένους οδηγούς τις creative που γονατίζουν τους πόρους τους υπολογιστή σου..

 

Όσο αναφορά την κάρτα ήχου..m-audio!!η οποια εδώ και λίγο καιρό είναι συμβατή με pro-tools.και φυσικά με το σύστημα που έχεις η καθυστέρηση θα είναι στα 6 ms.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εφόσον έχεις creative αξίζει τον κόπο να κατεβάσεις τους kx drivers απο kxproject.lugosoft.com και να πειραματιστείς μαζί τους.. Οπωσδήποτε αυτό δεν υποκαθιστά την ανάγκη μιας καλύτερης απο creative κάρτας.. αλλά κάνει την ζωή σου πιο εύκολη μέχρι να αποκτήσεις κάποια....

 

τσέκαρε το και μπες και στο forum τους για επιλύσεις απορριών που σίγουρα θα σου δημιουργηθούν....

ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου