Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Πολύ καλή ιδέα. Για τα videos και για τα clips θα έχει ένθετο CD. Τα bumps θα έρχονται με fax.

 

Προτείνω και κάποιες μόνιμες στήλες:

 

Superfunk: Τελώνες και Φαρισσαίοι (Πολιτικό ρεπορταζ)

Bloody_Sunday: Musiκούς-κους (Μουσικό κους κους)

Alchemist: Το πιέζω το πλήκτρο. (Reviews πληκτροφόρων και όχι μόνο)

Jasemeister: Windowz 7 (Αυτοτελείς ιστορίες αγωνίας και μυστηρίου).

Blue: Πάρε καλέ κυρία (Επιλογές jazz και swing)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Χαίρομαι που υπάρχει τετοιο ενδιαφέρον για το Noiz. Δεν υπάρχουν τετοια σχέδια καθώς είναι σαν να πηγαίνουμε προς τα πίσω, όταν τα έντυπα προσπαθουν να μπουν στο ίντερνετ.

Να σας πω όμως ότι χώρος για βιώσιμα ειδικά περιοδικά στον τομέα δεν υπάρχει. Η αγορά δεν μπορεί να τα υποστηρίξει και αυτά ακόμη που υπάρχουν σήμερα είναι απομεινάρια μιας εποχής προ ίντερνετ.

Για να είναι καλό ενα περιοδικό πρέπει να είναι συνεπες και να προσφέρει ορίτζιναλ περιεχόμενο. Για να τα έχει αυτά πρέπει να μπορεί να τα χρηματοδοτήσει παραμένοντας ανεξάρτητο. Στην Ελλάδα αυτό δεν έχει σταθεί εφικτό. Κυρίως γιατί η αγορά είναι σε εμβρυακή φάση (παρά την ηλικία της) και δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί (με την καλή έννοια) την διαφημιστική προσέγγιση στο μουσικό κοινό. Ακόμα και η κίνηση που μπορεί να δημιουργήσει ένα περιοδικό ή ένα σάιτ για καποιο προιόν, είναι υπό αμφισβήτιση το κατα πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει στη ζήτηση η αργή και χωλαίνουσα μηχανή της τοπικής αγοράς. Τα τμήματα μάρκετινγκ υπολειτουργούν και πολλές φορές απλά δεν υφίστανται καν, για να τροφοδοτήσουν με δημιουργικές ιδέες (καταχωρήσεις, events, κ.α. προωθητικά) τα μέσα. Οπότε η διαφήμιση στον κλαδικό τύπο είναι τυχαία, χωρίς στόχο (ακόμα και όταν δημοσιευτεί) και φυσικά με μικρό αποτέλεσμα. Κάτι που αναγκάζει τα περιοδικά να φυτοζωούν με αποτέλεσμα το περιεχόμενο να υποφέρει αλλά και οι διαφημιζόμενοι να γκρινιάζουν. Φαύλος κύκλος δηλαδή.

 

Επειδή εχω διατελέσει στέλεχος στα μεγαλύτερα μέσα και εκδοτικούς οίκους της χώρας, ήταν από την αρχή του Noiz τετελεσμένο το γεγονός ότι θα αναπτυχθεί στο περιβάλλον του, αφού γνώριζα την άγορά. Παραπέρα (αν και καθυστερημένα) έχει στόχους ανάπτυξης μεγάλους με σκοπό την προσφορά υπηρεσιών και γνώσης στον επισκέπτη. Χαίρομαι που δεν πεφτω έξω, και επαληθεύονται οι σκέψεις μου. Πχ. το blog παρα το γεγονός ότι υπάρχει ήδη (αν και καπως ειδικό) δεν τον έχετε συνειδητοποιήσει. Θα συνεχίσουμε την αναβάθμιση του layout και του navigation άμεσα, ενώ μέχρι το φθινόπωρο ελπίζω να σας έχουμε πολλά καινούργια διαδραστικά καλούδια με παράλληλα σάιτς. Σας ευχαριστώ.

 

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάσου όμως να έβγαινε ένα περιοδικό με Ελληνικές παρτιτούρες  ;)

 

Φανταστική ιδέα. Ειδικά θα κάνουν θραύση τα ταμπς για κοσμαγάπητες επιτυχίες της πατρίδας μας όπως "Πάρ'το Γκιούμι Κι Ελα Λίτσα", "Ενα Βράδυ Βγήκ'ο Χάρος", "Βλάχα Πλένει Στου Πουτάμ' ", "Τι Να Τα Κάνω Τα Φλουριά" αλλά και πιο κοντέμποραρι όπως  "Βάλε Το Μαύρο Σου Το Στρινγκ", "Σεξ, Γαρδούμπα και Ντονέρ" και το πρόσφατο μέγκαχιτ "Το Νινί Σέρνει Καράβι". Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και μίντι ριννγκτόουνς απ'αυτά, και να τους βάλουμε και μια συμβολική χρέωση. Θα χ#$τούμε στο τάληρο Χώστα μου... πότε ξεκινάμε?

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,

ΟΚ λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σας, οτι το να κάνεις ένα έντυπο περιοδικό της δικής μας ύλης είναι ρίσκο, πολυέξοδο κλπ κλπ.

Τί σκέφτεστε όμως όταν βλέπετε και κυκλοφορούν γύρω σας ένα κάρο μ$#@&@ιες, τύπου κατινο-κουτσομπολίστικα και εμείς δεν έχουμε ένα περιοδικό της προκοπής.

Βασικά εμένα χρόνια τώρα με τρώει αυτό το γαμότο, εξού και ο λόγος που ξεκίνησα το θρεντ, είδα και το έντυπο του rockway.gr......

Βαρέθηκα να πληρώνω 10, 13 και 20€ για τα ξένα μουσικο-περιοδικά.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Άλλες μόνιμες στήλες:

 

marathon: Το λουστράρω το μανίκι: Από το DIY στα κοντέινερ.

Wow!: Aku bebeko. Επιλογές απο τη μουσική παράδοση της Μαύρης Ηπείρου.

Earendil: Αφιέρωμα: Υγεία και διατροφή

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλες μόνιμες στήλες:

 

marathon: Το λουστράρω το μανίκι: Από το DIY στα κοντέινερ.

Wow!: Aku bebeko. Επιλογές απο τη μουσική παράδοση της Μαύρης Ηπείρου.

EΓΩ δεν γράφω στο ίδιο περιοδικό με τον  Εyeprotocol. Τέλος

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου