Προς το περιεχόμενο

Φθηνή προσωρινή ηλ. κιθάρα


Tomy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ' αρχάς καλώς σας βρήκα :)

 

Είμαι πολύ νέος στον χώρο, ένας φίλος με βοήθησε πριν δύο μήνες να διαλέξω την πρώτη μου κιθάρα (πήρα αυτήν και την συνδύασα με αυτόν τον ενισχυτή). Δυστυχώς θα αναγκαστώ να λείψω για κάποιους μήνες μακριά απο τον τόπο μου και δεν μπορώ να πάρω την κιθάρα και τον ενισχυτή μαζί μου για πρακτικούς λόγους (πάρα πολλές αποσκευές)

 

Επειδή μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με την κιθάρα μου, και δεν θέλω να αναγκαστώ να μείνω χωρίς εξάσκηση για μεγάλο διάστημα, σκεφτόμουν την λύση μιας φθηνής λύσης (πακέτο Harley Benton) απο τον thomann (κάτι τέτοιο ή τέτοιο ίσως?). Πέρα απο την εξάσκηση, θα μπορώ να πειραματιστώ πάνω της σε πράγματα που ακόμα διστάζω να δοκιμάσω στην "κανονική" μου κιθάρα όπως αλλαγές χορδών, ίσως κάποια αλλαγή σε μαγνήτες κλπ.

 

Αυτό που θέλω είναι αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο σετ απο τα δύο παραπάνω ή κάποιο παρόμοιο περίπου στα ίδια λεφτά?

 

ΥΓ. Επειδή είμαι ακόμα πολύ άσχετος με τον χώρο (2 μήνες μόνο είπαμε :P) ξέρει κανείς τι νούμερο χορδές έχει η GSA60 μου? Στα συνοδευτικά της ανέφερε μόνο οτι είναι D'Addario αλλά δεν είχε πληροφορίες για το σετ (στην σελίδα της Ibanez και στον thomann δεν βρήκα τίποτα ???).

Linux & Music

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άκυρη η ερώτηση για τις χορδές. Τελικά σύμφωνα με την σελίδα της Ibanez όλες οι κιθάρες της έχουν 9άρες χορδές (.009 .011 .016 .024 .032 .042) άρα μάλλον είναι οι D'Addario EXL120.

 

Για τα υπόλοιπα καμια ιδέα?

Linux & Music

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου έρχεται η λογική έχω μια φτηνη κιθάρα ας πάρω άλλη μία.....

 

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου έρχεται η λογική έχω μια φτηνη κιθάρα ας πάρω άλλη μία.....

 

 

 

+1

 

Και στη τελικη αμα εχεις προβλημα πες να στη στειλουν με μεταφορικη. Δεν αξιζει τωρα που εισαι σε αρχικο σταδιο να αλλαξεις κιθαρα και μαλιστα να πας σε μια της πλακας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου σου εχω την λυση!!! Cort X1!!! μολις αγορασα μια πριν μια βδομαδα για να την εχω ως εναλλακτικη κιθαρα κ τωρα δεν μπορω να σταματησω να παιζω με αυτην!!! απιστευτη κιθαρα για τα λεφτα της κ η πιο ομορφη μεταλλοκιθαρα που εχω δει ποτε!!! με φτιαχνει οποτε την βλεπω κ την παιζω!!! η αλλη μου κιθαρα ειναι μια ibanez rg350ex. κ ανετα θα μπορουσα να τις συγκρινω κ να τις βαλω κοντρα μεταξυ τους (αν εξαιρεσεις το τρεμολο της ibanez, που παρολο αυτο παλι θα τις συνεκρινα λογω της πολυπλοκοτητας της ibanez που δοξα το θεο η Cort δεν την εχει) 153 ευρω απο το adagio στη αθηνα κ 147ευρω απο τον thomann. πολυ τελεια η τιμη για αυτα που προσφερει!!! θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος!!! το μοναδικο που ισως χρειαστει η κιθαρα ειναι λιγο λαδακι στην ταστιερα κ τιποτα παραπανω!!! ολα τα αλλα ειναι στην εντελεια απο το εργοστασιο. χαμηλη αποσταση των χορδων απο τα ταστα χωρις τριξιματα, μεγαλα ευκολοπαιχτα ταστα κ μανικι λεπτοτατο παρομοιο με της ibanez. 9αρες χορδες για γελειο απο ευκολια παιξιμο κ γαματο καθαρο ηχο με τον οποιο εμεινα μαλακας μολις την ακουσα!!! ειναι δυνατον με τοσα λιγα λεφτα???? κ ομως ειναι!!! ειμαι σιγουρος πως πολλοι δεν θα την εχουν καν δοκιμασει για να ξερουν τι εννοω, λογω της πολυ χαμηλης τιμης με την οποια την αγοραζεις κ θα την εκριναν υποτιμητικα. επισης στο κουτι παρεχονται κλειδακι allen, τρεμολο, οδηγιες χρησης κ εγγυηση, Κ ΚΑΛΩΔΙΟ!!! μεχρι στιγμης την εχω λιωσει στο παιξιμο κ τα παντα ειναι τελεια!! αλλα δεν καταλαβαινω πως γινεται να ειναι το πιο φθηνο μοντελο της cort κ ταυτοχρονα το πιο ομορφο!!! (απο metal εμφανιση μιλαμε παντα). ελπιζω να βοηθησα!!! για μενα παρτην με κλειστα ματια εξαλλου η τιμη της δεν χωραει καν σκεψη κ περαιτερω ερωτησεις. καλη αγορα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ zampination. Είχα δεί την συγκεκριμένη cort (είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια για αυτήν και τότε που έψαχνα για την πρώτη μου κιθάρα) αλλά πίστευα πως δεν θα μου έφταναν τα χρήματα που υπολόγιζω να έχω εκείνες τις μέρες. Τελικά νομίζω πως αξίζει να τα μαζέψω εκτός πια αν είμαι ΤΟΣΟ γκαντέμης που καταφέρω να καταστρέψω την κιθάρα αλλάζοντας τις χορδές.  ::)

 

Έχει και δύο humbuckers πάνω οπότε μάλλον ταιριάζει περισσότερο στην μουσική που προσπαθώ να παίξω (epic/power metal)

Linux & Music

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου