Προς το περιεχόμενο

SAMPLE TANK 2 ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία χαρά!Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το πιό πρακτικό και ουσιαστικότερο σετάρισμα για να βγάλω το Sample Tank 2 on stage.

Έκανα μια απόπειρα με...

Α)Λάπτοπ

Β)sequencer (nuendo 3) για να έχω output επι σκηνής...

Γ)Το λάπτοπ συνοδευόταν απο κάρτα ήχου tascam us-122L

Δ)Το αυτονόητο midi controller.:)

Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος απλούστερος τρόπος,ή ίσως κάποιος πιό αποτελεσματικός,ακομα κι αν αυτό προυποθέτει αγορά άλλου software,laptop ktl.Το μόνο που θέλουμε είναι ο πληκτράς μας να χρησιμοποιήσει κάποιους συγκεκριμένους ήχους απο αυτό το σύνθ.

Απλά μου φάνηκαν πολλά όλα αυτά για να βγάλει κανείς στη σκηνή ένα virtual synth.

Σας ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου, δεν είναι πολλά αυτά που ανέφερες. Για την ακρίβεια, είναι τα απαραίτητα άρα ο μόνος τρόπος να περιορίσεις τα κομμάτια της αλυσίδας είναι:

 

1) Να πάρεις ένα MIDI controller που να έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου, π.χ. το Novation X-Station ή κάποιο από τη σειρά της M-Audio. Έτσι δεν θα χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα ήχου, μείον ένα κομμμάτι στην αλυσίδα λοιπόν.

 

2) Ξέρω ότι το Sample Tank έχει τη δυνατότητα να παίζει και σαν standalone εφαρμογή, χωρίς να το ανοίγεις μέσω κάποιου sequencer σαν pug-in. Αν το Nuendo είναι κάτι που δεν σου χρειάζεται και σε άλλα πράγματα, μπορείς να το αποφύγεις και αυτό.

 

Συνεπώς, μπορείς μόνο με laptop+controller να κάνεις τη δουλειά σου. Υπάρχουν και κάποια VST players όπως τα SM Pro Audio V-Machines αν θέλεις να αντικαταστήσεις και το laptop αλλά μου έχουν πει ότι δεν παίζουν εντελώς σωστά (καθυστερήσεις στη λειτουργία και τέτοια).

 

Επίσης, αν έχεις πολλά λεφτά και αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις μερικά από αυτά για να λύσεις το θέμα, μπορείς να τσεκάρεις και τα όργανα της Open Labs. Θα βγαίνετε στη σκηνή με ένα και μόνο keyboard αλλά θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω... :P

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου