Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης της Alesis multimix 8 firewire!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια και χαρά σε όλους!Μόλις πήρα μία alesis multimix 8 firewire.Δυστυχώς πικράθηκα λίγο όμως.κάνω install τη συσκευή κι ενώ μου λέει ότι εγκαταστάθηκε και είναι ετοιμη για χρήση δε την βλέπω ούτε στις επιλογές για τη ρύθμιση του ήχου.Ούτε καν το panel της κάρτας της ίδιας δε την βλέπει.Στο device manager όμως φαίνεται. Πρώτη φορά βάζω μία συσκευή firewire στο pc μου και δε ξέρω αν κάνω κάτι στραβά, αν και έχω ακολουθήσει το manual βήμα προς βήμα. (άσχετο μάλλον, αλλά η μητρική μου δεν είχε onboard firewire αλλά της έβαλα ένα από την PCI Express). Δε βρίσκω καμία αναφορά στο Net.Βοήθεια ζητώ!!! Να είστε καλά όλοι σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νίκο, αρχικά να σε ευχαριστήσω για την ανταπόκριση!Φίλε μου, την κάρτα δε την βλέπει στο control panel.Φοβάμαι μήπως είναι προβληματική ρε γμτ.Αυτή η κάρτα θα έπρεπε να δουλεύει και σαν μίκτης νομίζω.Τη δοκιμάζω λοιπόν χωρίς το pc βάζοντας σε ένα κανάλι την κιθάρα μου και δεν ακούγεται τίποτα.  :(

 

Να και η εν λόγω κάρτα

 

http://www.456music.com/images/products/Alesis/MULTIMIX8FIRE.jpg

 

http://www.alesis.com/stuff/contentmgr/files/0/d7117300baa50cfdc3d3d3b0dafaea09/large/multimix8fw_back_lg.jpg

 

http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/alesis-multimix-8-firewire.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

Το πρόβλημά σου είναι ο ελεγκτής firewire και όχι το μικτάκι.

Το έχω συναντήσει και παλαιότερα, όχι σε audio interface, αλλά σε βίντεοκάμερα με DV out και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα.

Αν έχεις αγοράσει πρόσφατα την PCI Firewire και το ολοκληρομένο που έχει πάνω, έιναι της Texas Instruments πήγαινε και κλάψου να στην αλλάξουν, αλλιώς πάρε μία άλλη.

 

 

σ.σ: Έχω δει να δουλεύουν χωρίς προβλήματα οι Unibrain.

 

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια και πάλι!Ίσως φταίει το firewire μου. Όμως έχω την εντύπωση ότι η κάρτα ήχου που έχω δουλεύει και ως μίκτης ανεξάρτητα από το pc και βάζω την κιθάρα μου πάνω και δεν ακούω τίποτα από τα ακουστικά. Νίκο, πώς θα κάνω connect enable στην firewire?Δεν έχει κάπου τέτοια επιλογή, ωστόσο την έχω στο "use this device (enable)", αν εννοείς αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

σ.σ: Έχω δει να δουλεύουν χωρίς προβλήματα οι Unibrain.

 

Αυτες χρειάζεσαι.

Πρώτα όμως πρέπει να δεις στο Control Panel οτι έχεις firewire (ΙΕ1394) και ταυτόχρονα να αποκλείσεις μεθοδικά καθε πιθανότητα λάθους εγκατάστασης της Alesis (αφαίρεσε και δοκίμασε πάλι βήμα- βήμα τις οδηγίες).

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης δες και αυτές τις κάρτες που είναι χωρίς texas instruments chipset.

Έχουν το VIA VT6306 που απ'όσο ξέρω βγάζουν μέχρι σήμερα drivers.

 

http://www.startech.com/item-specs/PCI1394_4-4-Port-IEEE-1394-FireWire-PCI-Card-with-Digital-Video-Editing-Kit.aspx

 

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2061

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801032

 

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σε όλους!Το πρόβλημα λύθηκε!Το firewire δεν έχει πρόβλημα. Το manual για την εγκατάσταση που είχε μέσα το πακέτο της alesis είναι "ό,τι να 'ναι"! Όποιος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη συσκευή να πάει να κατεβάσει τους drivers "MultiMix FireWire - Driver & Firmware Updates For Windows" από το site της εταιρίας "www.alesis.com". Στη συνέχεια πριν κάνει οτιδήποτε πρέπει να διαβάσει τις οδηγίες που περιέχονται σε αυτό το rar αρχείο που ανέφερα σε ένα pdf. Σε περίπτωση που κάποιος κάνει μια αποτυχημένη εγκατάσταση και θέλει να το κάνει από την αρχή, να κάνει uninstall από το control panel και στη συνέχεια να κάνει ένα search με την λέξη "alesis" στο pc για να διαγράψει και τα υπόλοιπα σχετικά αρχεία που δεν έχουν σβηστεί. Το pdf που είναι στο rar είναι ο οδηγός για την επιτυχημένη εγκατάσταση!

 

Να είστε όλοι καλά!Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου