Προς το περιεχόμενο

ROLAND EXR GR 5 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους τους συναδελφους. Εχω το roland exr gr5 γνωριζει μηπως κανεις απο που θα βρω κανα αρχειο για να κανω αναβαθμιση τους ηχους οπως το μπουζουκι μπαγλαμα κτλπ?

τους θελω πολυ ποιο ρεαλιστικους απο αυτους που ειδη εχει. Και επισεις αναβαθμιση για τους ελληνικους ρυθμους τους θελω ποιο πλουσιους. οποιος εχει αρχειακια η μπορει να βοηθησει με οποιονδηποτε τροπο θα του ειμαι ευγνωμων.

ευχαριστω εκ των προτερων ??? ??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Αναβάθμιση για τους ήχους δεν υπάρχει. Το όργανο δεν φορτώνει επιπλέον ήχους αλλά και ούτε μπορείς να φτιάξεις από το μηδέν δικούς σου. Το μόνο που μπορείς να φτιάξεις είναι κάποια (100) layering, δηλαδή δύο ήχους μαζί με διαφορετικές εντάσεις και να τους αποθηκεύσεις στις θέσεις User Programs, οπότε θα μπορείς να τους καλείς όποτε θέλεις.

 

Αναβάθμιση για τους εσωτερικούς ρυθμούς, με την έννοια "πιό πλούσιοι", δεν υπάρχει.

Συγνώμη, αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο όργανο όπως και το E-09GR, έχουν πλούσιους και πάνω απ'όλα αρτιμελής Ελληνικούς ρυθμούς.

Εάν κάνω λάθος ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και διόρθωσέ με γι'αυτό.

 

Παρ'όλα αυτά, το EXR-GR5, μπορεί να φορτώσει ρυθμούς από άλλα Roland αρμόνια, καθώς επίσης μπορείς να κατασκευάσεις δικούς σου ρυθμούς από το μηδέν όχι από το ίδιο το όργανο αλλά με άλλους τρόπους. Απλά θέλει χρόνο, καλή θέληση και μεράκι. ♫♪♫

 

Δες το παρακάτω θέμα...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=170915.msg359974#msg359974

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου