Προς το περιεχόμενο

To www.rolandplanet.gr στον "αέρα”


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Επτά μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος ROLAND PLANET στην οδό Στουρνάρη 18 στο κέντρο της Αθήνας, η Roland βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και το ιντερνετικό της κατάστημα από τις 15/10/09 είναι ήδη “στον αέρα”.

 

www.rolandplanet.gr

 

Όλες οι νέες κυκλοφορίες και τα προϊόντα των εταιριών της Roland Corporation: Roland, Boss, Cakewalk, Edirol, Rodgers, τώρα είναι στη διάθεση και των πολυπληθών φίλων των ανωτέρω εταιριών, που διαμένουν μακριά από το κέντρο, η που προτιμούν την ηλεκτρονική ενημέρωση.

 

Χαρακτηριστικά, περιγραφή, video και πληροφορίες συνοδεύουν την κάθε μια παρουσίαση ξεχωριστά. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει η τιμή του κάθε προϊόντος ξεχωριστά. Στις τιμές λοιπόν, πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ένα πρόσθετο ενδιαφέρον, αφού μπορεί πλέον να αγοράσει κανείς αυτό που θέλει, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και με πολλές άτοκες δόσεις.

 

Η χωρίς χρέωση παράδοση στο χώρο σας, η αντικαταβολή, η εγγύηση του προϊόντος, η εξυπηρέτηση μετά την αγορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που για εμάς αποτελούν “στοίχημα”.

 

Επισκεφτείτε το site ή επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία. Σας περιμένουμε!

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου