Προς το περιεχόμενο

Seymour Dunkan Blackouts vs Seymour Dunkan Invader... Βοήθεια!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά παιδιά. Έχω μπει στη διαδικασία να αλλάξω μαγνήτες στην κιθάρα μου και μετά από τις σχετικές ψακτικές κατέληξα σε αυτούς τους 2 μαγνήτες. Έχω μία Epiphone Les Paul Standard και πεταλιέρα Vox Tonelab ST. Ο ήχος που θέλω είναι κάτι σαν Avenged Sevenfold. Τι πιστεύετε εσείς δεδομένου οτι οι μεν είναι active και οι δε passive. Τους έχει ακούσει κανείς live? Δώστε μια βοήθεια παίδες γιατί έχω ψιλοπελαγώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ήχος των A7X προέρχεται κυρίως απο τους Bogner που παίζουν και όχι τόσο απο τον Invader που φοράει ο Gates ;) Τον Invader θα το απεύφευγα όχι επειδή είναι κακός αλλά είναι μονοδιάστατος.Κάνει καλά μόνο αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε.Άπειρη (ποιοτική μεν)λασποκαφρίλα!Καλύτερα προτίμησε τους Blackouts που έχουν πλεονεκτήματα και active και passive. ;) Κόψε και λίγο τα πρίμα και έχεις πλησιάσει αρκετά τον Syn  8)

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου