Προς το περιεχόμενο

Hercules DJ controller & PCDJ


DjVangelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει καποιος να ξερει αν μπορω απο το midi out ενος dj controller οπως

της Hercules να παω σε Com ωστε χρησιμοποιωντας το midi mapper της κονσολας να περασω τα shorcuts του προγραμματος στα κουμπια? To PCDJ

δεν βλεπει USB. :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Αν σου το επιτρέπει η δεύτερη κάρτα σου, δηλαδή&αν έχει midi in. Κανονικά όλες οι πληροφορίες midi είναι διαθέσιμες στο midi out. Αν μπορείς να τις μεταφέρεις και το πρόγραμμα σου δέχεται midi mapping, τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω yameth. Βρηκα ενα σχεδιο στο internet γιατι επισης χρειαζεται και καποιες τροποποιησεις με αντιστασεις κ διοδους ωστε να χρησιμοποιησω την εισοδο του joystick που εχει η φτηνη καρτα μου:) θα βαλω και τη διευθυνση εδω για οποιον αλλον ενδιαφερεται. Φιλικα Βαγγελης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Αν είναι soundblaster υπαρχει καλώδιο έτοιμο για το joystick port, που δίνει είσοδο/έξοδο midi. Θα το βρείς στα κομπιουτερομάγαζα.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

vagelis κανε κανενα σχολιο για την Hercules?

την εχω κι εγω .

οταν δουλευει ασιο εχει low latency αλλα χαμηλη σταθμη σε σχεση με την maudio 2496.

οταν κανω scratch δεν ανταποκρινεται αμεσως.

ποιο ειναι πιστευεις το καλυτερο software για dj?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σχολιο για την Hercules? :P Ημουν σε απογνωση οταν την αγορασα διοτι ηθελα να δουλεψω με το laptop. H κονσολιτσα εχει το μαυρο της το χαλι.

Αν σου εχουν χαλασει τα κουμπακια που ειναι απο πλαστικο, ανοιξε τη και κολλησε τα με μια γερη κολλα στις επαφες κ βαλε υγρη σιλικονη να γεμισουν τα κενα. Ο μικτης και ο ηχος ειναι χαλια (σου συνιστω εξωτερικο μικτη, τα progs που τη συνοδευουν ειναι για μη επαγγελματικη χρηση διοτι η βαση για mp3 (κατηγοριες, περιορισμος στην ποσοτητα κομματιων, ευχρηστια) ειναι για γελια. Λοιπον προσωπικα αν θελεις να δουλεψεις, χρησιμοποιησε το Τraktor. Με ρυθμισεις ειναι πολυ καλο εργαλειο. Βεβαια το Sync δεν δουλευει παντα (μονο σε dance και rnb και οτι εχει καθαρες κυματομορφες). Για ελληνικα πρεπει απο πριν να δηλωνεις cue. To scratch το ξεχνας!!! μην παιδευεσαι. Χρησιμοποιησε την πρωτη εκδοση του Virtual με την καμερα + 1 technics MK2. Τα joge wheels ξεχασε τα για search γιατι τα χερια βρισκουν επανω οταν δουλευεις fader. Θα την διαλυσω και θα τραβηξω καλωδια για αλλα κουμπια σε συνδιασμο με ενα usb πληκτρολογιο. Μην την αγορασεις αν δεν το εχεις κανει ηδη διοτι... θα απογοητευτεις. θελεις asio, καινουργιους drivers και ενα αρχειακι .tks για να την δουλεψεις με traktor. [email protected] αν το θελησεις. Aυτα.. sorry αν σε απογοητευσα. :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικα το καλυτερο προγραμμα και το πιο σταθερο για dj's ειναι το PCDJ red. Αν ειχε master tempo θα υπηρχε μονοπωλιο με την βαση που διαθετει. Ειναι το πιο σταθερο απο ολα. Σαν δευτερο, το TRAKTOR. Αψογο αλλα ελλειψη σε ελληνικους χαρακτηρες. Ολα καλα ειναι αν ξερεις ακριβως τις δυνατοτητες. Για live ομως, το pcdj και το traktor. Τα επομενα pcdj απο αυτο ειναι για παιδακια που θελουν να βλεπουν μονο κουμπια στην οθονη και να μιξαρουν μονο beat.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το αγορασα φιλε.

η αληθεια ειναι οτι την δουλευω εδω και καιρο και για αυτο που κανω με καλυπτει αλλα το εχω δει οτι ειναι πατατα.

τα κουμπα χαλανε σε ενα με δυο μηνες σε ολουσ τυσ φιλουσ μου που την εχουν (3) και το σκρατσ σωστα πρεπει να το ξεχασω...!

με asio εχουν προβλημα οι drivers ( επαεκινησεις μηνυματα σφαλματος και πολλα αλλα τραγικα ) αλλα ενας φιλος μου βρηκε λυση . θελει update drivers kai firmware και επιλογη 44,1. default ειναι <<κλειδωμενο>> σε 48 khz και αν τυχον και καταφερεις να την δουλεψεις παιζει τα κομματια σε οτι ταχυτητα αυτο γουσταρει. δε ξερω τι αλλαξε με τα update και ο φιλος μου ισχυριζεται οτι δουλευει οκ πλεον. παντως η χαμηλη σταθμη δεν αλλαζει , και το γεγονος οτι ειναι παιχνιδι στην ουσια ουτε αυτο αλλαζει.

 

τρακτορ = οχι ελληνικοι χαρακτηρες? αν ειναι ετσι δε με ενδιαφερει διοτι ατο το ερασιτεχνικο μηχανημα το χρησιμοποιω περιστασιακα και επαγγελματικα.

παντως βαγγελη αμα το δουλευεις σε andvanced (standard) drivers eειναι σταθερο το ατιμο δε με εχει πουλησει ακομα και το virtual dj ειναι νομζω πολυ λειτουργικο και σταθερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά εγώ βρήκα πολύ καλύτερο το DSS DJ , πολύ πιο εύχρηστο από traktor 2 , πιό ελαφρύ , με built in FX , kai κυρίως φθηνότερο , δοκιμάστε το και θα δείτε ,αν και βγαίνει λέει traktor 3 οπου να ναι οπότε ... αναμονή :)

Peace, Love, death metal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου