Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να μάθει ντράμς κάποιος σε πολυκατοικία?


arpegios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 76
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Guru

παντως πριν μπεις σε ολη τη διαδικασια για ηχομονωσεις και ηλεκτρονικα drums κοιτα λιγο και τι γειτονες εχεις, ειδικα τον απο κατω. γιατι οτι και να κανεις τα drums σε διαμερισμα θα ενοχλουν και αν καποιος γυρω ειναι περιεργος η απλα δεν αντεχει το θορυβο σπιτι του μπορει και να σκοτωθειτε στο τελος (ακομα και κυριολεκτικα - αν ειχες εμενα γειτονα ας πουμε και επρεπε να γυρναω σπιτι και να ακουω drums δε τη παλευαμε..)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι πάρα πολύ καλή η ιδέα του simow !!

 

Ωστόσο μου θύμισε κάτι που είχα δει παλιά που το έψαχνα το θεμα.. δεν ξέρω αν το έχετε ακουστα,"drum shield' λέγεται και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ,ούτε και κανένας γνωστός μου κ σε κατάστηματα που ρώτησα δεν ξέραν καν τι είναι.. τεσπα,ρίξτε μια ματιά μπορεί και να αξίζει ..

 

http://www.drumperfect.com/drum_shield_super_store.asp[/url][/b]

σπασα ένα πόδι στο σκι!!

Ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

υπάρχουν διαφορα δερματα για αθορυβο παιξιμο, Η καποια ηλεκτρονικη ντραμς (κανενα απλο μοντελο) για να κανεις την εξασκηση σου. σε πολυκατοικια δεν υπαρχουν αλλες λυσεις εκτος απ την ηχομονωση που πρεπει να ριξεις αρκετες χιλιαδες ¤.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες αργότερα...

Θέλω να δημιουργήσω μέσα στο μικρό δωμάτιο που έχω ένα μικρότερο με σκοπό να τοποθετήσω μέσα κάτι σαν καμπίνα που έχω φτιάξει για τα drums.(ξέρω ακούγεται κάπως τρελό)

Μέχρι τώρα πιστεύω ότι έχω κόψει αρκετά db όταν παίζω-με την ήδη υπάρχουσα κατασκευή μου.Θέλω όμως καλύτερα αποτελέσματα.Ψάχνω σε εταιρίες για ηχο-μονωμένα δωμάτια...ακόμα στο ψάξιμο είμαι.Το δωμάτιο είναι σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας 3 ορόφων.Μόνο από πάνω μένει μία κυρία.Δίπλα έχει άλλη πολυκατοικία...αλλά κάτι του ότι μελετάω πάντα μεταξύ 6 και 8 το απόγευμα κάτι ότι είναι καλοί οι γείτονες....παρατήρηση 10 χρόνια τώρα δεν έχω ακούσει.Τέλος πάντων θέλω να περιορίσω λίγο τη φασαρία.

Σε περίπτωση που το ψάξιμο στις κατασκευαστικές εταιρίες αποδειχθεί άκαρπο θα προχωσίσω την κατασκευή που έχω κατά νου.Ξύλινο σκελετό , με τοιχώματα κάποιου είδους κόντρα πλακέ και μέσα σε αυτά τα δύο τοιχώματα φύλλα από αφρολέξ.

Μέσα στην κατασκευή αυτή που θα είναι κανονικά σαν δωμάτιο θα βάλω την καμπίνα που ήδη έχω φτιάξει.

Απλά ήθελα να ρωτήσω...2ή 3 φύλλα αφρολεξ(το μπλε ή το ασπρο το οικοδομικό) θα κάνουν καθόλου δουλειά για τοίχο ή ταβάνι;;;(Στο πατωμα θα βάλω πολύ παχύ χαλί)

Θα ήθελα να αποφύγω τη χρήση υλικού με ίνες.Για ευνόητους λόγους.

Πείτε μου ό,τι ξέρετε ή ό,τι τέλος πάντων έχετε στο μυαλό σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Η ιδέα του simow απλά τα σπάει. Επίσης πρέπει να ξέρετε οτι τα υλικά της ηχομόνωσης είναι ταυτόχρονα τα πιο θερμομονωτικά που υπάρχουν γι αυτό δεν καταλαβαίνει τη ζέστη απ έξω. Υπάρχουν ειδικά μαγαζιά π ασχολούνται με ηχομόνωση και έχουν τα δίαφορα υλικά κ μπορόυν να σε βοηθήσουν σε αυτό π σκέφτεσαι. Εγώ που ψαχνόμουν σχετικά πήγα σε ένα τέτοιο στην Καβάλας και μου δείξαν ένα σωρό υλικά π κάνουν αυτή τη δουλειά και δεν κοστίζουν κ πάρα πολύ και μπορέις να τα τοποθετήσεις κ μόνος σου. Εγώ βέβαια δν έκανα τπτ ακόμα αλλά τουλάχιστον έχω κάποια πράγματα υπ οψην τώρα. Τα practice pads είναι η πιό ανώδυνη λύση πιστεύω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου