Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να μάθει ντράμς κάποιος σε πολυκατοικία?

arpegios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά δεν ειναι καμμία απο τις δύο καταστασεις που περιγράφησαν παραπάνω αλλα και οι δύο μαζι... (ανάθεμα αν έβγαλε νόημα αυτό που μόλις έγραψα) Ο κολλητός μου, ντράμμερ επι σειρά ετών, πάντα έκανε διακανονισμούς με τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Μετα συννενοήσεως ερχόταν η συγκατάθεση και η ευχαρίστηση απο όλες τις πλευρές. Έτσι ΚΑΙ αυτός έβγαζε τα κομματια μας ΚΑΙ οι γείτονες του, ήξεραν πότε θα αρχίσει να βαράει ωστε να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για την διατήρηση της ψυχικής τους υγείας!!! (ωτοασπίδες και τα συναφή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ παιδιά με το ζόρι κιθάρα παίζω στην οικοδομή που μένω :( Ο ενισχυτής ποτέ δεν ξεπερνάει το 0.8 8O στο volume.Μένω στον 3ο και ακούγομαι στον 1ο όροφο!!(μου το είπε η διαχειρίστρια που καθε φορά που τις πάω τα κοινόχρηστα μου λέει αν βελτιώθηκα :D)

You are wrong f**ked and overatted...

Με την απιστευτα κακη ποιοτητα των ελληνικων οικοδομων ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει.

Παντως πιο κουφη περιπτωση απο τη δικη μου δεν υπαρχει.

Ηχογραφω κανονικα με μικροφωνο (σε ωρες μη κοινης ησυχιας) με τον Mesa Boogie Mark 3 στο 2 (!) δηλ. σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ-ΔΥΝΑΤΗ ενταση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ποτε δεν εχει παραπονεθει στην πολυκατοικια & εχω ρωτησει και τον απο πανω αλλα & τον απο κατω οροφο.

Προχθες το απογευμα λοιπον μου χτυπανε την πορτα & ειναι η ευγενεστατη κυρια του απο κατω διαμερισματος.

Ωχ.λεω το παρακανα!

Και τι μου λεει το ατομο??!! 8O

"Σας παρακαλω οταν ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) στο σαλονι σας μπορειτε να μιλατε πιο χαμηλα γιατι απο κατω ειναι η κρεββατοκαμαρα μου & ακουγεται πολυ??!!!" 8O

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Με την απιστευτα κακη ποιοτητα των ελληνικων οικοδομων ποτε δεν ξερεις τι θα σου τυχει.

Παντως πιο κουφη περιπτωση απο τη δικη μου δεν υπαρχει.

Ηχογραφω κανονικα με μικροφωνο (σε ωρες μη κοινης ησυχιας) με τον Mesa Boogie Mark 3 στο 2 (!) δηλ. σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ-ΔΥΝΑΤΗ ενταση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ποτε δεν εχει παραπονεθει στην πολυκατοικια & εχω ρωτησει και τον απο πανω αλλα & τον απο κατω οροφο.

Προχθες το απογευμα λοιπον μου χτυπανε την πορτα & ειναι η ευγενεστατη κυρια του απο κατω διαμερισματος.

Ωχ.λεω το παρακανα!

Και τι μου λεει το ατομο??!! 8O

"Σας παρακαλω οταν ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) στο σαλονι σας μπορειτε να μιλατε πιο χαμηλα γιατι απο κατω ειναι η κρεββατοκαμαρα μου & ακουγεται πολυ??!!!" 8O

Μάλλον παίζεις τόσο ωραία που δεν έχει κανείς παράπονο... :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι υπαρχει.το μουσικο ωδειο πολλυρυθμια νοικιαζει χωρο για εξασκηση που πηγαινεις με τα τυμπανα σου και παιζεις.το ενοικιο ειναι φθηνο,αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τιμη.μιλαμε παντα για αθηνα και για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε drumstore,η παρε το τηλεφωνο απο την διευθυνση www.drumstore.gr.επισης θα μπορουσες να παρεις ηλεκτρονικα

με λιγο πιο πανω απο 1300 ευρω-millenium,η κοντα στα 3-4 χιλιαρικα για κατι πιο επαγγελματικο απο roland.δες στο www.thomann.de για περισσοτερες πληροφοριες.

παντως απ οτι εχω δει απο εναν φιλο , υπαρχουν κατι pad απο καουτσουκ τα οποια τα ''βαρας '' και δεν ακουγεται τιποτα.

δεν ειναι ηλεκτρονικα.απλα κομματια κουτσουκ ειναι ,χωρις καλωδια,ηχο η οτιδηποτε....ξενερα ,αλλα αν υπαρχει σοβαρο προβλημα και δεν υπαρχουν και αμεσα φραγκα για καλη ηλεκτρονικη, τοτε......

Mesa/Boogie & Strato

Αν είναι φτηνός ο χώρος της Πολυρυθμίας και το ωδείο, θα παω εκεί μάλλον. Είναι πολύ πιο κοντά στο σπίτι μου απο Φακανά, και μπορώ να έχω το χώρο κάνω δεν κάνω μαθήματα.Όλα εξαρτώνται απο την τιμή, πάμε και βλέπουμε...Θα σας γράψω κι εδω τι μου είπανε, για να υπάρχει σαν reference, μπορεί να θέλει και κανας άλλος...

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Δεν ξέρω ποιους δασκάλους έχει ο Φακανάς, αλλά στην Πολυρυθμία διδάσκει ο Kαπηλίδης (ο μικρός) άρα έχεις άλλον ένα λόγο παραπάνω να το προτιμήσεις κατά τη γνώμη μου...

ttp://tragoudi.forumer.com === Tο Πρώτο Forum για Tραγουδιστές

Πιστέυω ότι μπορείς να μάθεις ντράμς και μέσα σε βιβλιοθήκη....

Τί εννοώ -> Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πετάλι με practice pad (ή δύο εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) και ένα practice για τα χέρια. Απο κεί και πέρα μπορείς να πηγαίνεις σε ωδείο ή στούντιο (προβάδικο) και να κάνεις εξάσκηση στα δέρματα / ήχο / feel. Μέχρι να φτιάξεις χέρια και πόδια (απο μυικής άποψης κ' μόνο) μόνο τα rudiments έτσι και μελετάς (στα τέσσερα μέλη) θα είσαι μια χαρά.

Κάθε μέρα practice σε pads και μία-δύο φορές την εβδομάδα σε σετ είναι μιά χαρά για αρχάριο (κ' για αρκετούς προχωρημένους).

Μπορείς να ξεκινήσεις έτσι για 8 μήνες τουλάχιστο, κ' μετά βλέπεις πως πάνε τα πράγματα και να μπορείς να αποκομίσεις και γνώμη μόνος σου για ηλεκτρονική, pads, σετάκι με δίχτυα κ.ο.κ.

ΜΗΝ βιαστείς να τα χώσεις!!!

Ούτως η αλλιώς στην αρχή χέρια πρέπει να φτιάξεις κ' αυτό θέλει practice pads.

Το σετάκι (στην αρχή) θα είναι αποκλειστικά για την κ@#!α σου, κ' για να ανεβαίνεις όταν θα βαριέσαι να παίζεις τις ασκήσεις.....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου